lauantai 17. lokakuuta 2015

Tuunaa tarjotin!

Näin syksyn ja pimeän tullen on tullut taas aika kaivella kynttilät esille kaapin perukoilta. Viime vuotisia kyntilöitä löytyikin niin paljon, että pärjätään varmasti ainakin jouluun saakka.


Ongelmaksi muodostuikin löytää kiva alusta kynttilöille. Tähän hätään en paikallisesta tavarakaupasta mieluista löytänyt ja kaupungissakaan ei ollut käyntiä. Niinpä suuntasin taas luottokirpparilleni Pänikkään ja piironkiin. 
Ja löytyipä sieltä mitä etsin ja varsin edukkaaseen euron hintaan. Etsin siis metallista tarjotinta, jonka voisin maalata ja tuunata mieleisekseni. Tällainen vanha sieltä löytyi, ei ehkä ihan mun mieleinen tällaisenaan ;)


 Kiikutin löytöni kotiin ja illalla kaivelin vanhat maalinjämät esiin. Sutaisin vähän maalia pintaan ja kuivumaan. Seuraavana päivänä tuunasin vielä Finlaysonin servetillä ja decoupage- lakalla ja taddadaa euron tarjotin on valmis palvelemaan syksyn ja talven hämärissä illoissa. Ostin samalla reissulla myös tuon kuvassa näkyvän sinikukkaisen vaasin. Se pääsee myös tuunattavaksi, kunhan keksin, mitä sille tekisin,


Uniikkia, edullista ja varmasti mieleistä. Kierrätä siis!
Nyt odottelemaan lauantaisaunaa ja leffailtaa. Iloa viikonloppuusi!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuunaus :) Pitääköhän se itsekin hommata tuota lakkaa :)

    VastaaPoista
  2. Toi tarjotin on ihan mielettömän kaunis. Millä maalilla olet sen maalannut sillä itseltä löytyisi moinen tarjotin kotoa jonka ulkonäkö ei palvele omaa sisustusmakua.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)