sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kierrätä hyvä ihminen, kierrätä!

Siinäpä se tärkein otsikossa jo tulikin. Kierrätä, se kannattaa! Sen sain taas todeta tänä syksynä.
Kesän ja syksyn aikana olen ahkerasti raivannut sisustusvarastojani ja vähän muutakin rompetta kiertoon pölyttymästä nurkista ja kaappien perukoilta. Vähemmän on enemmän, tuntuu taas nostavan päätään. Ja mitäpä niillä tavaroilla, jotka kaapeissa ja varastoissa seisovat kuukausikaupalla tekeekään enää. Kaikki ylimääräiset tavarani olen myynyt pelkästään facebook-kirppareilla pois ja hyvin ovat kauppansa tehneet. Keräsin kaikki myydyistä tavaroista saamani rahat talteen ja alkusyksystä yllätyinkin kertyneestä pääomasta. 
Tällä kertyneellä rahalla sitten ostin neljä haaveilemaani sisustuselementtiä.
Makuuhuoneeseen ostin uuden yöpöydän, Normann Copenhagenin Block- vaunun. Tähän olen kyllä totaalisen ihastunut. 
Toisena hankintana minulla oli String- systemsin työpiste. Valitsin vain seinäkannakkeet ja kaksi hyllyä sekä pöytälevyn. Lattiatilan tahdoin pitää avarana, joten sijoitimme työlevyn seinäkannakkeisiin. Lopputulos on toivomani eleetön ja kevyt. Ai, että se on ihana!
Ja tietenkin uusi työpiste kaipasi uutta jakkaraa ja mikäs tähän työpisteeseen ja meidän värimaailmaan paremmin kävisi, kuin Artekin Baby Rocket.
Sen pinta on niin kaunis. Ja tuo muotoilu <3Ja viimeisenä, neljäntenä hankintana aivan ihana Artekin Kanto-teline. Meillä se päätyi työpisteen yhteyteen, mutta voi hyvinkin olla, että siirtyy tästä talven tullen takan läheisyyteen. Kaunis, klassikko.Nämä kaikki hankinnat sain ostettua aivan vain kierrättämällä. Ja mikä parasta, säästöön jäi vielä useampi satanen uusia unelmia varten.
Hankkiessani näitä haaveita, halusin hankkia ne jostain hieman pienemmästä designia myyvästä yrityksestä. Kesälomareissullani piipahdin tässä kyseisessä liikkeessä ja ihastuin sen tarjontaan ja mukavan avuliaaseen henkilökuntaan.
Nivalan Laatukalusteen - sivut. Käy ihmeessä katsomassa, ihania juttuja ja vaihtuvia hyviä tarjouksia. 

Tykkäätkö sinä kierrättää?

Missä myyt ylimääräiset tavarat?

Mitä sisustushaaveita sinulla juuri nyt on? 


( Postaus sisältää kaupallisen linkin)

4 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään, sekä hankinnoistasi että kierrättämisestä. Minä myyn/ostan paikallisella kirpparilla tai kylämme fb-kirpparilla. Tämän hetken haave on musta vitriini.

  VastaaPoista
 2. Diggaan kaikista hankinnoistasi ! Tosi kiva muuten tuo String-työpiste noinkin...mietiskelin itse aiemmin, että riitäisikö seinämalli kantamaan työtason ja kaikki kamat siinä. Päädyin lopulta lattiamalli-kokonaisuuteen, mutta tuokin näyttää todella hyvältä. Mulla mietintää aiheutti lähinnä se, että jos lapset nojailee siihen liikaa...mutta eivät ole nojailleet eli turha ajatus oli.

  Kierrätetty on täälläkin ja oikein olan takaa, kaapit huutaa tyhjyyttään. Jeeee !!!

  VastaaPoista
 3. Tykkään ehdottomasti kierrättää, sekä facebookin kirppiksellä että perinteisellä itsepalvelukirppiksellä (nytkin Ikean kassillinen jo täynnä, kun kaverin kanssa vuokrataan kirppispaikka) ja tykkään tosi paljon noista sun hankinnoista! Etenkin toi Block-vaunu, se on vaan niin upea! Ja on toi String Systemkin ihana, meillä ei vaan V anna ostaa sitä.... Ja tämän hetken haaveena olisi se ihana Muuton Wood valaisin sekä uusi laadukas matto makuuhuoneeseen :)

  VastaaPoista
 4. Toi on just mun mielestä niin parasta, että voi palkita itsensä niillä kierrätyseuroilla ostamalla jotain oikeesti kivaa ja tarpeellista ja hyödyllistä. Ja kaunista! (Vaikka tietty ne aiemmatkin, sittemmin kierrätyksen päätyneet hankinnat on tuntuneet ostohetkellä kauniilta ja kivoilta... Vai olisko tässä vuosien varrella kumminkin sen verran viisastunut, että harkitsee aina vaan tarkempaan ja tarkempaan jokaista hankintaansa. Hope so..)

  Itse laitoin kanssa kaikki tori.fi:ssä myymistämini tavaroista saamani eurot sivuun sillä mielellä, että voin käyttää ne johonkin vastaavaan. Sitten kun joku sellainen sopiva haave osuu kohdalle.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)