tiistai 27. lokakuuta 2015

11 kysymystä mulle, 11 vastausta sulle!1. Minkälainen oli ikimuistoisin joulusi?
Joulu <3 Rakastan joulua. Tunnelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, kutkuttavaa jännitystä, kiherrystä, malttamattomuutta. Lasten synnyttyä olen uudestaan löytänyt sen joulun taian. Sen ainutkertaisuuden ja aidon ilon.
Ikimuistoisin jouluni, sen olen viettänyt oman perheeni kanssa. Minä, mies, kolme ihanaa lastamme. Oma äiti, veljeni, isäni, anoppi, mieheni veli, mummit ja papat, täti ja serkku. Tärkeimmät ihmiset yhdessä. Lasten vilpitön ilo ja riemu. Hyvä ruoka ja se rakkaus.
Joulupukki kopistelemassa ovella, lasten laulu, paperien rapina, ilonkiljahdukset. Joulusauna kynttilänvalossa. Rakkaan kainaloon käpertyminen jouluyönä, masu täynnä herkkuja pienten tasainen tuhina onnellisena sängyissään.
Se on ikimuistoisin joulu.
 
2. Mikä on ollut kaikkein noloin tekosi?
Hmm. tää on vaikea. Olen oikea nolojen tekojen kuningatar.
Nyt tiedän. Olimme mieheni kanssa rullaluistelemassa isolla valtatiellä ja minä luistelin liian reunaan ja kaaduin. Housuni repesivät koko matkalta takapuolesta. Jouduin rullailemaan takapuoli halki monta kilometriä kotiin.
 
3. Mikä on erikoisin ruoka, jota olet syönyt?
Olen tosi ranttu ruokien suhteen. Liiankin epäileväinen ja ennakkoluuloinen. Mutta olimme sunnuntaina blogisiskojen kanssa tutustumassa uuteen Ouluun avattavaan Hotelliin ja siellä maistelin jäkälää. Se oli aika erikoista.
 
4. Mikä on sun erikoisin perinne?
 
Tykkään perinteistä. Niitä on kiva noudattaa. En tiedä, onko tämä mitenkään erityisen erikoinen, mutta rakas perinne kuitenkin. Jouluaattoaamuna emme keitä joulupuuroa kotonamme vaan menemme ruokailemaan äitini luokse, jonne tulevat myös molemmat veljeni. Se on kiva perinne ja olen iloinen, että olemme sen säilyttäneet, vaikka ruokailijoiden määrä on kasvanut tasaisesti :)
 
5. Jos saisit ottaa mukaan vain kolme tavaraa autiolle saarelle, mitkä ne olisivat? Perustele.
 
Apua, oon niin huono näissä. Varmaan ottaisin jonkin teräaseen, puukon ehkä. Siitä olisi varmasti hyötyä monessa. Sytytin, tulen saisi syttymään. Epäilen, että en koskaan saisi tulta aikaan ilman sytytysapuvälinettä. Ottaisin myös jonkin kevytpeitteen tai vastaavan. Sille olisi varmasti käyttöä.
 
6. Jos voittaisit 10 000 e, mitä tekisit rahoilla?
 
Sijoittaisin osan kylpyhuoneemme ja kodinhoitotilamme remonttiin. Osan käyttäisin ihanaan lomaan perheen kanssa.


7. Jos joutuisit Big Brother -taloon, niin mikä olisi erikoisin tavara, jonka pakkaisit laukkuusi?
 
Hyi, paha painajainen olisi joutua Big Brother- taloon. Ehkä ottaisin mukaan korvatulpat. Ei tarvitsisi kuunnella sellaista, mitä ei halua.
 
8. Kaikki tekee asiat määrätyllä tavalla. Mikä on sun erikoisin tapa toimia (esim. mä järjestelen pyykit kuivumaan niin, että yhdessä kohtaa kuivaustelinettä on vain yhden henkilön pyykkiä eli jokaisella on oma osio)?
 
Mulla on pakkomielle talvisin pihan kolaamiseen lumesta. Se pitää tehdä tietyssä järjestyksessä ja tietyn suuntaisesti. Aina poikittain, ei koskaan pitkittäin ja niin, että ylimääräisiä raitoja lumeen ei jää.
 
9. Millä kolmella sanalla kuvailisit äitiyttä? Perustele.
 
 
Rakkaus, kaikkensa antaminen, turvallisuus. Äiti tekee kaikkensa lastensa eteen, rakastaa ehdoitta ja eniten maailmassa ja on tuki ja turva, johon lapsi voi nojata elämän myrskyissä.
 
10. Millä kolmella sanalla kuvailisit isyyttä? Perustele.
 
Sankari, tekijä, rakkaus. Isi on lasten sankari, auttaa tilanteessa, kuin tilanteessa. Korjaa pyörän, auttaa ylös mäkeä, kantaa, kun omat jalat ei enää kanna. Isi toteuttaa lastensa toiveita. Rakentaa legotorneja, lumilinnoja, seikkailuratoja. Isi rakastaa lapsiaan eniten maailmassa.
 
11. Mikä on ihanin asia, mikä on sulle tapahtunut tähän mennessä?
Oman perheen perustaminen. Lapset ja mies. Se, että meitä on siunattu ja saadaan tuntea olevamme rakastettuja.
 
 
 
Haastan mukaan vastaaman Outin!
 

3 kommenttia:

  1. Ihan huippuhauskat kysymykset ja vastaukset. Otan haasteen mielelläni vastaan.

    VastaaPoista
  2. Ihanat vastaukset! Jäkälä on kyllä aika jännän makuista, mutta hyvää! :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)