keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tyylikästä, trendikästä ja viihtyisää hotellia vailla?

Viime sunnuntaina sain mahdollisuuden osallistua Oulun seudun sisustusbloggaajien kanssa Sneak Peak- kierrokselle Oulun keskustaan avattavaan  Lapland Hotel Ouluun. 
Saimme tilaisuuden tutustua hotellin viehättäviin ja taitavasti sisustettuihin tiloihin sekä ensimmäisten joukossa maistella hotellin keittiön lappitwistillä höystettyjä herkkuja. 
Sisustuksessa on jotain taianomaista. Selkeää ja trendikästä, pehmeää ja lapinhenkeä huokuvaa. Kauniita yksityiskohtia, laadukkaita materiaalivalintoja, ja katseenvangitsijoita. Pisteet sisustuksesta vastanneelle, olet työssäsi onnistunut loistavasti.
Hotellinjohtaja otti meidät lämpimästi vastaan ja kuoharien lomassa saimme kuulla hotellin historiasta sekä remontoinnin vaiheista.
Ravintolapäällikkö ja keittiön henkilökunta olivat loihtineet mahtavia herkkuja meille maisteltaviksi. Kauniita annoksia, kauniissa tarjoiluastioissa ja hienoja, minulle useita uusia makuja.

Pääsimme maistelemaan:

* siikaa , sinappikreemiä & tilliemulsio

Olen kala-allergikko, joten tämä makuelämys jäi minulta maistamatta. Kaunis annos ja blogisiskot tuntuivat kovasti pitävän mausta.


* poro tartar, keltuaiskreemiä, savustettua majoneesia, kuivattua kaprista & friteerattua jäkälää

Tämä oli suolaisista herkuista eniten mieleeni, jäkälää en ennen ole maistanutkaan, eikä kyllä ole tullut edes mieleeni, että sitä voisi syödä muutkin, kuin porot. * paahdettua keltajuurta, paistettua herkkutattia, hapankermaa & friteerattua ohraa

Uusi tuttavuus minulle keltajuuri, en ole sienten ystävä, mutta reippaasti maistelin annosta ja jopa minä siitä pidin, joten se ei voi olla muuta kuin hyvää.
Ja huomatkaa, miten suloiset tarjoiluastiat.* paahdettua palsternakkaa, palsternakkapyre, poromi & persiljaöljyä

Maukas makupala, kauniissa annoksessa.


suklaakakkua, sitruuna-valkosuklaamoussea & sitruunakreemiä

Aijai, aivan taivaallisen hyvää. Tätä olisi mennyt monta makupalaa. Nam. Ihanan raikas sitruunakreemi kruunasi koko annoksen. Ja suklaahan ei voi koskaan olla huono valinta :)
* kuusenkerkkävanukasta, kuusenkerkkäsorbettia & kristallisoitua valkosuklaata

Tämä yllätti minut täysin. Oli aivan äärettömän hyvää ja maistui ihan kuuselle. Mietinkin, miten voin tietää miltä kuusi maistuu, koskaan en sitä maistellut ole. Mutta tämä maistui raikkaalta kuuselta. Ja oli todella hyvää ja raikasta. Sopivan makeaa. 


*puolukka-katajanmarjafinancier

Ihana, lämmin, suussasulava makupala. Sopiva makeus, pieni kirpeys. Perfect!


*tattijäätelöä

Koska en ole sienten ystävä lainkaan, tästä en pitänyt. Tämä maistui ihan sieneltä ja samalla makealta. Jännä yhdistelmä, mutta ei minun makuuni.

*paahdettua perunajäätelöäTämä taas oli aivan äärettömän hyvää. Enpä olisi arvannut perunaa raaka-aineeksi. Raikas, kevyt maku. Kannattaa kokeilla.Näiden makuelämysten jälkeen hotellinjohtaja vei meidät kierrokselle tutustumaan hotellin uusittuihin tiloihin. 
Kävimme tutustumassa tähän Comfort- tason huoneeseen. Iloisesti yllätyin huoneen laadukkaasta tasosta ja kauniista, erikoisemmasta sisustuksesta.
Taianomaisuudesta. Tuohon kelpaa pötkähtää, eikö vain?


Hotellin aula ja vastaanotto baaritiskineen kutsuvat istumaan iltaa viinilasin kanssa, kynttilänvalossa, takkatulesta nauttien. Luksusta!

Pääsimme myös tutustumaan todella hienoon viinikellariin. 
Täällä voi järjestää vaikkapa viininmaistajaiset.ja kokoustiloihin, maan uumenissa.En voi olla ihailematta seinien struktuuria, ketjuja yksityiskohtina, lämpimiä vilttejä tuolin selkämyksillä. Kynttilöitä ja sitä tunnelmaa.

Maan uumenista nousimme täysin erilaisiin puitteisiin.  Ynninkulma on pala Oululaista historiaa ja se saa jatkaa tarinaansa Lapland Hotel Oulun kokoustiloina ja juhlahuoneistoina.
Kauniita yksityiskohtia, sisustettuna ajan henkeen sopivaksi.

Täältä löytyy varmasti mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja mieltymyksiin sopivat tilat ja puitteet. Voit kokeilla hieman erilaisempia herkkuja ja nauttia lapin tunnelmasta ja taianomaisuudesta keskellä kaupunkia. Ehdottomasti tutustumisenarvoinen paikka!
Lahjaksi hotellinjohtajalta sain lahjakortin yöpymiseen hotelissa, se tuleekin ehdottomasti pikimmiten käyttöön. Ihana päästä hetkeksi rentoutumaan ihan vain kahdestaan.
Kiitos Lapland Hotel Oulu, että saimme vierailla ja kuulla hotellin syntyhistoriaa.2 kommenttia:

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)