lauantai 10. lokakuuta 2015

Pellavaa ja Vallilaa, toimii!

Minulla jäi tänä kesäänä väliin se niin tyypillinen pastellivärien kausi. Ei tullut minttua, ei roosaa, eikä pastellikeltaistakaan. No, se tuli nyt. Nyt tuli nimittäin vaaleanpunaista ja heti tuutin täydeltä. 
Jokin aika sitten ostin elämäni ensimmäiset pellavalakanat ja sen jälkeen se oli menoa. Uusimpana ostin nämä Annon vaaleanpunaiset pellavalakanat. Kivasti murrettu sävy ja materiaalina pellava on kyllä voittamaton, eikä pienet rypytkään haittaa.  

Yleensä en juurikaan lämpene kovin vahvoille kuoseille pussilakanoissa ja tyynyliinoissa, mutta nyt ei vain pystynyt olemaan nappaamatta matkaan. Näissä Vallilan Lumi- lakanoissa oli niin herkulliset värit, jotka heti mielessäni yhdistelin näihin pellavalakanoihin. Vaaleanpunaista, valkoista ja harmaata. 
Toimii.
Millaisista sinä tykkäät? Pellavaisista? Puuvillasatiinista? Satiinista?
Toimiiko kuosit vai pitääkö olla yksiväristä? 
Maailman paras tunne raskaan työviikon jälkeen, saunapuhtaana köllähtää tuuletettuihin, puhtaisiin lakanoihin. Arjen luksusta.

5 kommenttia:

 1. Kuosi toimii aivan täydellisesti <3
  Onnea myös blog awards ehdokkuudesta, ääni on annettu sinulle.
  Minua voi myös käydä äänestämäss Livie kategoriassa.
  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
 2. Haha, mitäs J tykkäsi? Mä jotenkin näkisin, että meille ei tollaisia lakanoita saisi kirveelläkään sänkyyn :) Mutta teille kyllä sopii kauniisti! Jotenkin ekstraihanilta näyttää uudistuneessa makkarissa :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä näyttää kutsuvalta! Tuonne kellahtaa mielellään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan hempeän oloista makuuhuoneessanne ❤️

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)