torstai 1. lokakuuta 2015

Pipot päähän! + Arvontavinkki

Hyrr...taas on kylmän koleat aamut löytäneet tiensä tännekkin ja aika kaivella pipot, hanskat ja huivit kaappien kätköistä. Tänä syksynä mieleni teki kokeilla jotain kivan pirtsakkaa uutta mallia tyttöjen syysasusteissa ja käännyinkin luotto-ompelijani Niinan puoleen. 
Made by Niina K:n Niina ompeli tytöille viime keväänä ihanat, tosi paljon pidetyt ja tykätyt pipo+huivi setit. Tänä vuonna ajattelin kokeilla huivissa vähän erilaista mallia. Päädyin kokeilemaan tuubimallista huvia, joka tulee vain yksin kerroin kaulaan. Kätevä ja helppo lapsen itsekkin pukea. Kuten varmaan olette huomanneet, rakastan kaikkea pitsistä, joten pitsiä luvassa siis tähänkin syksyyn. 
Esikoinen valikoi ihanan pirtsakan korallin värikseen ja keskimmäinen söpön, herttaisen vaaleanpunaisen. 

Kummankin pipoon valitsin isot rusetit mustasta pitsistä ja huiveihin mustat pitsiset yksityiskohdat. Aika herkut, eikö! Näitä voisin huoletta itsekkin pitää.
Viime syksyiset Niinan ompelemat setit ovat vielä loistokunnossa, joten menevät näiden uusien ohella käytössä loistavasti vielä. Mukava, että on vähän värivalinnanvaraa ;) 


Mutta hei, tekiskö sunkin mieli tällaista, tai jonkun muun mallista uutta syyspipoa?
 Nytpä olis hyvä mahdollisuus voittaa vapaavalintainen pipo Made by Niina K-valikoimasta. 
Kurkkaapa blogin Facebookissa meneillään oleva arvonta.
Jos et uskalla luottaa onneesi, niin nyt kantsii jättää tilausta Niinalle. Nimittäin koodilla "I LOVE SYKSY" saat tilauksellesi ilmaiset postarit. Ei muuta kuin pipot päähän ja nauttimaan syksystä. Toivottavasti ei kovin huomenna myrskyä. 

1 kommentti:

  1. Onpa söpöjä pipoja!Tulin tänne kurkkaamaan tuolta fb:n moderni-ryhmästä!Kiva sun blogi!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)