sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Keittiön uudistunutta ilmettä

Viime aikoina olen tuntenut ähkyä. Tuoliähkyä. Tuotteet, joita näkee lehdissä, blogeissa, kuvissa, netissä kaikkialla alkoivat särkemään silmiä. Luulin tehneeni ajattoman valinnan hankkiessani keittiön tuolimme. Väärässä olin. Ihmismieli on erehtyväinen ja minun mieleni näköjään myös helposti ähkyn saava. Kaipasin siis uutta. Semmoista, mitä ei näkisi joka päivä. 
Tein päätöksen ja vähän kuitenkin epäröiden laitoin vanhat tuolimme myyntiin. Sähköposti täyttyi varauksista, kyselyistä ja ostotiedoista. Huh, uudet olisi löydettävä. Nopealla aikataululla.
En ole varma haaveestani, onko se mikä, mitkä? 
Tuolit haettiin ja me selvittiin viikko eriparisilla kotoa löytyneillä tuoleilla. Päätin lähteä katsastamaan mitä valikoimaa kaupungin liikkeissä olisi.
Äitini kanssa menimme Jyskiin, olin oikeasti todella yllättynyt. Positiivisesti tällä kertaa. 
Jyskin valikoimista löytyi ihania uusia skandinaaviseen tyyliini ihanasti sopivia uutuuksia. Peilejä, lipastoja, senkkejä, vaaterekkejä, tuoleja, tyynyjä. 
Mutta, mikä parasta löysin uudet tuolimme. Ihastuin näihin heti ne nähtyäni.

Puiset, simppelit jalat, valkoinen muovi, helppo pitää puhtaana lasten kanssa. Istuinosa on valkoista nahkaa, sitä vähän emmin, kuinka toimii lasten kanssa, mutta hyvin on toiminut. Tuolit käyvät tosi kivasti meidän pöydän kaveriksi ja enää mun silmiä ei särje.


Värimaailma ei riitele muun sisustuksen kanssa ja ovat tarpeeksi ilmavat. 
Valistin nämä Ore- tuolitKaunis, edullinen hankinta.
Nämä palvelet hienosti siihen saakka, kunnes olen varma hankinnastani. 

Ei pidä hätäillä, odotan herken, mihin suuntaan mieli halajaa. Onko se suomalaista vai ulkomaista muotoilua. Miten voi olla vaikeaa päättää. Onneksi löytyivät nämä ihanuudet. Käykääpä tsekkaamassa Jyskin valikoimaa, todellakin on mennyt eteenpäin ja pysynyt hyvin trendeissä kiinni.  Nyt Jyskissä näytttää olevan meneillään huonekaluviikot ja kaikki huonekalut ovat -20-50% alessa! Bongasin myös pari muuta hankittavaa, pitää varmaan ensi viikolla käydä hakemassa yksi. Ostin myös yhden makuuhuoneeseen, siitä lisää myöhemmin.
Hyvää ja reipasta viikkoa!


11 kommenttia:

 1. Samaisia tuoleja olen ihaillut Jysk:ssä aiemmin. Tosi hyvin sopivat teille ♡

  VastaaPoista
 2. Olen tiiraillut samoja tuoleja, mutta jättänyt juurikin tuon nahkaosan vuoksi hankkimatta. Tuntuu että ainakin farkut ja valkoinen nahka eivät taida olla paras yhdistelmä puhumattakaan tenavan alatituhruisista käsistä. Kerrothan vielä myöhemmin tilanneraporttia miten tuolit on arjessa toimineet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellä oli aiemminkin nahkaiset, tuolloin valkoiset koko nahkaiset. Eikä värjääntyneet mistään. Taikasienellä puhdistin ajoittain kunnolla. Meillä termiittien kanssa joutuvat kyllä superrasitukseen, laittelenpa sitten tilannerapsaa :P

   Poista
 3. Kirjoitinkin blogiini joskus tuosta ähkystä.Minullakin myös mietinnässä keittiötuolit. Ajattelin tehdä meille uuden pöydänkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai samoja ähkyjä sielläkin :) Mä olen miehelle vihjaillut kans vähän yhdestä Diy-pöydästä ;)

   Poista
 4. Justiin viikonloppuna kävin Jyskissä pyörimässä ja ihan samaisiin tuoleihin + just niihin uusiin senkkeihin, sohvapöytiin ja muihin ihastuin. jotenkin retroja ja samalla sellasia klassisia ja ilmavia. ja valkoinen ja puu nyt on aina sellanen yhdistelmä, johon rakastun. Kivaa, että tulee vähän vaihtelua valikoimiin, vaikkei meillä kotona valitettavasti olekaan paikkaa, mihin uusia kalusteita vois ajatella.

  Meillä on ollut nyt varmaan reilun vuoden keittiön tuoleina Jyskin keinonahkatuolit ja hyvin on pysyneet puhtaina (toki pyyhkimällä siis) ja sellasen vinkin sain sen keinonahan suhteen, että taikasienellä lähtee kaikki sekin, mikä ei ehkä normipyyhinnällä lähde.

  VastaaPoista
 5. Piti oikein tarkistaa mitkä tuolit teillä olikaan aiemmin. Ja joo, just niitä tuoleja tuntuu olevan nyt vähän liikaa kaikkialla ;) Se on jännä kun joihinkin juttuihin ensin alkuun ihastuu, mutta sitten kun niitä alkaa olemaan jokapuolella niin se ähky tosiaan iskee! :) Sitä kun vaan ei koskaan tiedä mikä se tuote millonkin on, mikä ihmiset villitsee :D
  Mutta aivan ihanat nuo teidän uudet tuolit! ♥ Sopii tosi hyvin teidän keittiöön!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)