maanantai 1. joulukuuta 2014

Pilviä siellä, pilviä täällä

Oivoi, olen totaalisen hurahtanut nyt tähän Färg & Formin pilvikuosiin, Meille löysikin tiensä esikoiselle nämä vaaleanpunaiset pilvilakanat, kuopukselle punainen pilvilamppu ja keskimmäiselle harmaat pilvilakanat, jotka menevät pukinkonttiin.
Tähän asti on ollu etinnässä kivan simppelit, mutta samalla lapselliset pussilakat lapsille. Muutamia kivoja olen löytänyt, kuten norsukuosi Finlaysonilta. Niitä meiltä jo käytöstä löytyy muutamat ja pukinkontistakin yhdet. Nämä Färg & Formin on samalla lapselliset, mutta myös tarpeeksin hillityt myös äidin silmää miellyttämään. 
Näissä pötköttelijähän on aivan hullaantunut tyttömäisen vaaleanpunaisiin unelmiin :)
Ne harmaathan olisi käyneet kyllä aikuistenkin sänkyyn..hmm...Tämä punainen varjostin ja valkoinen lampunjalka taas oli kuin tehty pojan musta-valko-punaiseen huoneeseen. Punainen on justiinsa saman sävyinen kuin muutkin punaiset. Jes
!
Toivottavasti myös paketista paljastuvat harmaat pussilakanat ilahduttavat saajansa .)

Nämä kaikki meiltä löytyvät Färg & Formit on Minime - verkkokaupasta. Ja teidän lukijoiden iloksi Minimen kauppias lupasi antaa käyttöönne alekoodin, jolla blogini lukijat saavat -20% alea Färg & Formin vuodevaatteista. Aika hyvä tilaisuus olis nyt tilata vaikkapa lahjaksi. Ovat ihania! 
Alennuksen saat koodilla " WAML ", koodi on voimassa 14.12 saakka.

Lisäksi Facebookin puolella on tykkääjilleni menossa kiva arvonta, jossa palkintona Minimen lahjoittama lahjakortti. Käyppäs kurkkaamassa blogini facebook- sivut.

Hyvää joulukuun ekan päivän iltaa jokaiseen taloon, täällä jo hääräillään pakettihommia :)

Tuotteet lahjoittanut Minime.fi


10 kommenttia:

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)