maanantai 15. joulukuuta 2014

Lahjat peittyy kääröihin

Taas on muutamia paketteja saatu valmiiksi.  Se on aika mukavaa hiljalleen paketoida ylläreitä ja nauttia siitä jännityksestä. Tänä vuonna olen käyttänyt paljon kierrätysmateriaaleja paketoinnissa, mukava käyttää vähän mielikuvitusta mitä mistäkin saisi aikaan. Napit, paketeiden sisällä tuleva ruskea paperi ja paperinaru ovat jo hyvä alku. Lisäksi printtasin muutamia kivoja tekstejä.
Lapset saavat itse käyttää mielikuvitusta ja paketoida pikkujoululahjat mieleisiinsä paketteihin. Jännä nähdä millaisia niistä tulee. 
Eilen kävimme lasten kanssa laulamassa kauneimmat joululaulut ja sieltä kirkosta se joulunrauha löytyi. Kun lauloimme hämärässä, seisten Jouluyö juhlayö hiipi joulu sisään oikein kunnolla. Viimeinen rustistus ennen lomaa ja koululaisen joulujuhlaa sitten vain ollaan, öllötellään, syödään ja vähän matkustetaan. Kyllä se tämä viikko menee vaikka päällään seisten, eikös?
17 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja! Mä alan pakkailee tänään :))

  VastaaPoista
 2. Suloisia paketteja ♥ Tsemppiä meille vimppa viikkoon! :-D

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita paketteja! <3 Ja muutenkin ihana uusi blogituttavuus, jään seurailemaan. <3

  VastaaPoista
 4. kivoja paketteja :) ruskeaan paperiin tulee täälläkin käärittyä lähes jokainen paketti, siihen kun passaa melkein mikä vaan nauha ja koristeet ! :)

  VastaaPoista
 5. Jos kortit olivat upeita, niin ovat nämäkin!

  VastaaPoista
 6. Upeita pakettteja! Mä tykkään ihan hirveesti paketoimisesta, mutta mulla ei ollut tänä vuonna paketoitavana kuin kolme pakettia :(

  VastaaPoista
 7. Todella ihania paketteja! :)

  VastaaPoista
 8. Todella ihania paketteja! :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita paketteja ja hyvin samanmoisia puuhia on täälläkin ollut! <3 :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita ... paketti on myös sanat antajan sydämestä ! :)))

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)