sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Moikka!

Piti ihan tulla teitä moikkaamaa ja kertomaan, että ollaan selvitty joulusta. Minä entistä pyöreämpänä ja lapset iloisina saamistaan lahjoista.

Koko joulun aikana en juurikaan kamera käessä kulkenut, vaan keskityin viettämään aikaa ilman nettiä, blogia, valokuvausta. Hyvää ruokaa, sukulaisten kanssa seurustelua, löhöilyä, päikkäreitä, paaaaaljon suklaata ja kotona laiskottelua. Just sitä, mitä loman pitääkin olla, eikö niin? Itketään niitä syötyjä suklaita sitten ensi vuonna :P

Eilen oli kyllä kiva, että pyhät oli ohi ja arki palasi. Aika aikaansa kutakin juhlaa. Vaikka jouluihminen henkeen ja vereen olenkin, on toisaalta kiva sitten luopuakkin joulusta ja ottaa uusi vuosi uudella avoimella mielellä vastaan. Meillä uusi vuosi tuokin taas uusia haasteita, aloitan työn ohella uudet opinnot ammattikorkeassa ja miehen opinnot jatkuvat. Meillä onkin sitten kolme koululaista perheessä, läksyjä siis luvassa.

Eilen vietettiin tyttöjen kanssa tyttöjen humputtelupäivää kaupungissa. Annoin lapsille rahaa, jolla saivat sitten alennusmyynneistä itselleen mieluista vaatetta ja tavaraa ostaa. Käytiin syömässä ja illalla tehtiin vielä vähän kauneushoitoja ja kynsijuttuja kotona. Piristävää. 
Itselleni olisi pitänyt vaatetta ostaaa, tyhjyyttään huutavaan vaatekaappiin, josta löytyy lähinnä töissä ahkerassa käytössä olevia jumppavaatteita ja lököhousuja. Mutta miten taas kävikään, yhen paidan rievun itelle löysin ja kaikille muille muka kaikkee tärkeetä ja tarpeellista...Niinkun aina.

Mistä te ostatte vaatteet itsellenne? Minä en tunnu mistään löytävän enää mieluisia ja jotain muutakin ois kiva kaappiin saada kuin gollareita. 


Tänään siivosin jo osan joulukoristeista ja valoista kaappiin. Jotain uutta keväistä tekisi mieli katsella, ehkä illalla voisi vähän kevättarjontaa vilkaista.

Mites teillä on pyhät menneet, joko on helpottavaa luopua joulusta vai jäätkö kaipaamaan sitä tunnelmaa?




17 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa. <3 Minä en joulusta raski vielä luopua, koristeiden ja kuusten kanssa myhäillään vielä varmasti pari viikkoa. :) Mutta voi vitsi, täälläkin on sama ongelma vaateostosten kanssa! Eilen yritin aleshoppailla, mutta eihän sieltä mitään löytynyt. Liian vaikeaa, paljon helpompi on shopata kaikkea sisustusjuttuja. :D Kivoja välipäiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eläpä muuta. Sisustusjutut paljo kivuttomampi ostaa. Sitäpaitsi mun järki ei kestä sitä ihmispaljouutta joka rynnii tuolla aleissa ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Täällä on myös syöty hyvin ja rauhotuttu perheen kesken, ehkä vähän lyhyeltä jäi tuo joulu tuntumaan, kun se tunnelma heräsi niin viime tipassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikki! Nautiskelehhan vielä joulutunnelmasta :) me on fiilistelty jo lokakuulta :P

      Poista
  3. Noinhan se juuri menee, että itselle ei tahdo löytää mitään, vaatetta siis.. ;-) Henkkamaukan alerekkejä sitten tulee hikihatussa
    pengottua...
    Kyllähän joulun tunnelma on ihanaa ja maagista, mutta aaton jälkeen se tuntuu heti läsähtävän.. Joten ihan kiva sitten siivoilla
    koristeitakin pois kun fiilis katoaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mutta sielläki ihmeellisiä kolttuja ;) Ei taija tämmönen maalaistollukka vaan ymmärtää.

      Poista
  4. Mulla myös tapana aina ostella muille vaatetta. Itelleni parhaiten löydän vaatetta Lindex:ltä.

    VastaaPoista
  5. Tykkään sun kodin väreistä! ;-) Ihanan selkeää. Meillä lähtee joulu osin jo huomenna,kiitos nyt riittää.:-D
    Kappahallista tein nyt viimeksi hyviä löytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Anne! Pitää kapiksen valikoimaki katella kiitos vinkistä.

      Poista
  6. Kaunista teillä.:) Itselläni on aina kovin ristiriitaiset tunnelmat joulun loputtua; toisaalta mukavaa ja toisaalta kurjaa kun joutuu taas odottamaan vuoden ensi jouluun. Eilen sanoinkin miehelle, että olisipa joulu 2 krt vuodessa.;D Mutta en tiedä olisiko se oikeasti kuitenkaan kivaa. Onpahan kiva taas odottaa seuraavaa joulua.<3

    Jännä kuinka heti näin joulun jälkeen eksyin itsekin katselemaan kevätjuttuja, kuten kaikkia kukkakuvioisia vaaleita tekstiilejä.:D On tämä vuodenaikojen kierto vaan niin mukavaa, vaikka välillä pimeys ja pakkanen ahdistaakin.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo on se aina haikeeta luopua siitä taianomaisesta tunnelmasta. Sitä samaa ei saavuta muina vuodenaikoina. Onneksi se onkin vaan kerran vuodessa :) Mukavahan se on vähän jo tähyillä kevääseen ja haaveilla auringosta tämän pimeyden keskelllä :)

      Poista
  7. Ihanan kuuloinen päivä teillä. Itsekin laitoin eilen kuusen ja joulukoristeet pois. Vaikka olenkin jouluihminen, alkaa minua heti joulun jälkeen kaikki joulukrääsä tökkimään.

    Itse ostan paljon vaatteita itselleni me & i:lta, tai paljon ja paljon, joka mallistosta tulee ainakin yksi vaate itselle ostettua. Kaupoista en löydä koskaan itselle mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tulee semmoinen selkeyden kaipuu tai mikä lie. Tavara paljous ahdistaa. Tiukassa on kyllä mieluisat vaatteet Me&i olen itsekkin varsinkin housuja tykännyt ostaa.

      Poista
  8. Meillä jatkuu vielä jouluinen tunnelma. Tänä vuonna laitoin koristeita erityisvähän muutenkin niin ähky ei oo vielä iskenyt :) Mieluisia vaatteita on tosi vaikea löytää. Tai ehkä ennemmin niin että kyllähän niitä löytää mutta hinta on sitten ihan hurja. Mulla on kaikessa kallis maku (niiiin huono juttu) ja sitten yritän löytää halpisversiona jotain tilalle. Perus Henkkamaukka-Seppälä-Kappahl-Lindex-linjasta ei löydy mulle mitään.. Marimekolta on viime vuosina löytynyt mun makuun vaatteita, lähinnä paita-tunika-mekkolinjalta mutta niitäkään ei oikein henno ostaa. Me&I:n vaatteista ja Noshin vaatteista tykkään myös (ei värikkäistä printeistä). Miikkarilla oli ehkä vuosi (?) sitten tosi ihania mustia ja valkoisia toppeja ja harmaa todella kaunis jakku. Niitä on tehokäytetty siitä lähtien :D

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)