sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Mitä kuuluu neljänteen adventtiin?

Mitä meillä on tänään tehty?

Aamulla laitettiin herättyämme sauna lämpeämään. Ihana oli saunoa eilen pestyssä, puhtaalle tuoksuvassa saunassa. Sytyteltiin  paljon kynttilöitä ja fiilisteltiin niiden valossa. Ennen saunaa teimme tyttöjen kanssa pieniä kauneushoitoja ja turvenaamiot :) Voi, etttä meitä nauratti. Oltiin aika hassun näköisiä :)


Saunapuhtaina sitten istuimme aamupalapöytään jonne olin keittänyt oikean joulupuuron. Kynttilänvalossa, joululauluja kuunnellen nautimme runsaan aamiaisen.
Joulupuuro on niin hyvää ja siihen kuuluu ehdottomasti kaneli!


Aamiaisen jälkeen katsoimme lastenohjelmia jonka jälkeen muu perhe lähti viemään joulutervehdykset naapureille ja ulkoilemaan. Rauhassa jäin siivoilemaan. Hölmöä hommaahan se on joka nurkkaa puunata, mutta tuleepahan tehtyä kunnolinen viikkosiivous.


 Jäädyteltiin jäälyhtyjä, ne niin kuuluu jouluun. Kauniin juhlavat! Valmistimme hyvän lounaan jonka jälkeen otimme parin tunnin päikkärit. Luxusta päikkärit murut kainalossa.


Iltapäivästä tonttuilltiin muutama tonttuhomma ja illalla olisi vielä tarkoitus ulkoilla ja pelata sulkkista.
Illalla lasten nukadettua lämmitän lasilliset glögiä ja kömmin miehen viereen sohvalle viltin mutkaan ja nappaan hyvällä omallatunnolla pari palaa suklaata. Loma on parasta...ja Joulu!

Mitäs siellä on hommattu? 

7 kommenttia:

 1. Voi miten kivalta kuulostaa kaikki. Vähän kuin olis ollut itsekin mukana :)

  Täällä ei ole tehty mitään järkevää tänään. Ja vähän näyttää siltä, ettei tehdäkään. Huomenna vielä töihin, mutta sitten alkaa vihdoin ja viimein muutaman päivän vapaa. Niin parasta tosiaan <3

  VastaaPoista
 2. Meillä vähän samaa meininkiä. Käytiin aamusaunassa ja ihanaa oli ;))

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat tyttöset sinulla! Ja kaunis on kotisi ja blogisi muutenkin! Ihanaa joulun odotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Täällä oon leiponut tänään pullaa. Kohta laitetaan vähän teetä ja syödään tuoretta vehnästä. Suloiset tytöt teillä <3

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan suloiset puuhat. Aamusauna on niin mukavaa. Kuuluu meilläkin joulunaikaan. Yleensä joulupäivänä tai tapanina sitten rauhassa saunotaan aamulla.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapa ihanalta, ja oi, jäälyhdyt, ne ovat jotain aivan parasta! <3 Harmi, ettei meillä ole pihaa.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)