torstai 11. joulukuuta 2014

Pieniä muistamisia

Askarteluhommat täällä meillä vain jatkuu. Vihdoin saatiin tyttöjen kanssa korttiurakka loppuun. Minähän se suurimman osan väkersin, mutta typykät omalla tyylillään tekivät muutaman kortin. Arvatkaapas kelle ne tekivät? No äidille :) opelle ja kummeille. Paketoitiin myös pikkuset paketit. Mukava väkertää niitten kanssa. Vähän vastapainoa raskaalle työ-ja kokousputkelle. Onneksi loma on jo kohta ja pääsee oikein kunnolla virittäytymään tähän joulutunnelmaan. 
Kortit tehtiin pahville, johon tulostettiin nuotit. Nuottien alle leikattiin kakkupaperista kehykset ja paperinarusta askarreltiin rusetit, muutama nappi- ja helmikoriste sekä printattu jouluntoivotus. Eipä kovin kallista askartelua. Semmoset kortit siis tänä vuonna. Viime vuonna laitettiin lastenkuvakortit, sitä edellisenä askarreltiin itse. Mitäkähän ensi vuodelle keksisi.
Mites teidän korttihommat, joko on kortit poistissa vai ootteko tämmösiä matti myöhäsiä niinku minä? Mimmoset kortit sieltä lähtee, vai tykkäättekö laittaa sähkösenä joulutervehdykset?

24 kommenttia:

 1. Kauniin hempeät, romanttiset kortit.
  Meillä myös sain kortit tänään valmiiksi ja huomenna postiin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita kortteja. Varmasti saajatkin tulevat ihastumaan näihin. Omat askarteluni olen jo laittanut postin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti myös vastaanottajat tykkäävät. Sinähän oot ollu säpäkkänä :)

   Poista
 3. Ompa kauniita! Tuli ihan huono oma tunto, kun tänä vuonna turvauduin niihin surullisen helppoihin valmiskortteihin. Kyllä nämä itse vaivalla väkerretyt on kaksi kertaa kauniimmat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! Kyllä joskus voi ihan hyvin laittaa valmiitakin. Eihän sen askartelun pidäkkään mitään pakkopullaa olla. Joten huoli pois, ne ilahduttavat varmasti ihan yhtä paljon saajiaan <3

   Poista
 4. Ihan sydän suli ihastuksista - niin kauniita kortteja! Näissä jos jossakin näkyy aito joulun lämpö <3

  VastaaPoista
 5. Todella upeita kortteja! <3 Tuollaisia on ilo saada. :)

  VastaaPoista
 6. Apua, tosi nättejä kortteja! <3 Nostan hattua kaikille teille, jotka ehditte väkerrellä omatekoiset kortit lähetettäväksi! :) Itse en ole koskaan sellaisia tehnyt, aina olen mennyt kaupan valikoimalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Ei kaikkien tarvikkaan ;) Ajatus on tärkeintä.

   Poista
 7. No wau! Kehtaakohan sitä omia julkaistakkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhlä! Tietenki kehtaat, ne on takkuulla tyylisi tuntien upeita!

   Poista
 8. Onpa romanttiset kortit, ihanat! Mäkin olen aikaisempina vuosina askarrellut kortit itse, mutta tänä vuonna loppui aika kesken ja päädyin tilaamaan kortit itseottamastani kuvasta :) En tosin ikinä ole tehnyt noin hienoja kortteja, yksinkertaisuus ja mahdollisimman vähän leikkaamista tai kirjoittamista on ollut meikäläisen kriteerit, monesti kun olen lähes 30 korttia joutunut askartelemaan :D

  VastaaPoista
 9. Joulunaikaa tullee kummia romanttisuuspuuskia :D No mutta tuo oiski hyvä idis ens vuojen kortteihin, pannaanpa korvan taakse talteen ;) Kyllähän noita pitää väkertää kun iso suku on :)

  VastaaPoista
 10. Täällä ihastelen kauniita kuvia. Upeat kortit olet tehnyt!

  VastaaPoista
 11. Kauniita tekeleitä! Meillä vähän sama homma..tytsä halus tehdä itse kortit koulukavereille ja koriskavereille...no mitens kävikään!! eeh!!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihastuttavia joulukortteja <3 Sinulla on silmää kauneudelle.

  Itse en lähetä kortteja ystävilleni, sähköinen tervehdys
  korvaa perinteisen.

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Teija <3 Sähköinen tervehdys ilahduttaa saajaansa varmasti aivan yhtä paljon. Mukavaa joulunaikaa sinulle!

   Poista
 13. Aivan ihanat kortit. Itse olen tänä vuonna ollut ajoissa korttien suhteen ja ne on lähetenyt postin matkaan jo joulukuun alussa.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)