keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Paneliton seinä

Nyt se vihdoin on sitä, nimittäin paneliton. Vihaamani puolipanelit on vihdoin viimein historiaa olohuoneessamme.
Kauan se otti, että kehtasi alkaa hommiin, mutta kaiken oottamisen arvoinen on seinä nyt.

Mietimme eri vaihtoehtoja seinän käsittelyyn. Päädyimme kuitenkin ihan vain maalaamaan seinän samalla sävyllä, mikä meillä on myös eteisen seinissä. Eteisessä seinät vain on maalattu maalipesutekniikalla. Tämä seinä telattiin ihan tavallisesti. Ärsyttävää, ettei tuota kaariaukkoa voi purkaa. Kyseessä on kantava seinä ja aukko on jälkeinpäin tuohon rakennettu ja kantavasta parrusta jo valmiiksi vähän ohennettu. Että sen purkaminen on kuulema ehdoton no way!  Tapettia on vastaikkasella seinällä ja eri kuvioinen tälle seinälle olisi ollut hassun näköinen. Lisäksi maali on aina helppo sutaista toisen sävyiseksi jos alkaa kyllästyttämään. Seinissä on raivostuttavan kamala lasikuitutapetti, jota olisi ollut silkkaa hulluutta alkaa repimään pois. Tasoitimme seinää telattavalla tasoitteella ennen maalausta. 

Laitoin tauluhyllyt seinälle, mikä ei nyt oikein tunnukaan kivalta idealta. Otan ne luultavimmin vielä pois ja tilalle tulee muuta. Olenkin odotellut jo pakettia, jonka tilasin ja maksoin jo kolme viikkoa sitten, eikä vieläkään kuulu. Sieltä olisi tulossa seinälle täytettä sekä yksi kiva uusi juttu olkkariin. Täytyy varmaan alkaa soittelemaan perään missä paketti viipyy.Eihän sitä tietenkään jaksas ootella.
Mutta tässäpä nyt, paneliton olkkari olkaa hyvät!Helteitä odotellessa!

-Jenna-

27 kommenttia:

 1. Hieno muutos. Ja maalia suosin minäkin justiinsa sen takia, että sen saa niin kätevästi muutettua kun mieli muuttuu - ja sehän tuppaa muuttumaan aina välillä :)

  VastaaPoista
 2. Saapa nähdä tuleeko tämä kommentti nyt kahteen kertaan kun tämä tilttasi. Mutta siis on kyllä Hienon näköistä! :)

  VastaaPoista
 3. Kannatti nähdä vaivaa! Tosi iso muutos, ja ehdottomasti positiivinen sellainen :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis muutos! <3 Kannatti ruveta hommiin. :)

  VastaaPoista
 5. hyvältä näyttää, ja niin kivan väristä saatu harmaiden eriväreillä.

  VastaaPoista
 6. Kivat värit ja sävyt. Raikkaan näköistä!

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoa, et tykkäsin niistä paneeleistakin, mutta nyt näyttää tosi hyvältä ja yhteneväiseltä!! :) Sopii ehdottomasti paremmin teidän tyyliin, onnistunut muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Heli ja mukava, ettei entinenkään ollu ihan ihan järkky :P

   Poista
 8. Heips! Sinulla on kiva ja pirteä blogi! Saanen udella tuosta olohuoneen matosta, mistä se on? Onko nuo vaaleat osat minkä sävyistä valkoista? Mietin kävisikö tuo puhtaan valkoiseen makkariimme.. :) -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava, että löysit tänne. Matto on kodin1 Anno malliston Pandora villamatto. Vaaleat osat ovt luonnonvaalkoiset, ei lähelläkään puhtaan valkeaa.

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)