sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Laiminlyöty tila

Olen saanut haasteen esitellä kotimme laiminlyöty tila/huone. Haasteen ovat antaneet Syvältä- blogin Sanna, Silver Decorin Taija ja Pintariipaisuja Emma.

Kodissamme on parikin laiminlyötyä tilaa. Alakerran wc, kodari ja tämä nyt esittelyssä oleva yläkerran aula. Valitsin tämän tilan ihan siitäkin syystä, jos saisi teiltä vähän vinkkejä tilan käyttöön ja sisustukseen. Nyt sille ei ole tehty oikeastaan mitään. Olohuoneesta ylimääräiseksi jäänyt Malm- lipasto, Ikean kehykset ja valaisin. Siinäpä ne, "sisustukset". En ole oikein keksinyt tilalle järkevää käyttöä? Olisiko teilllä siihen mitään ideaa? 
Aulasta pääsee meidän tosi isoon makuuhuoneeseen, josta  on pääsy parvekkeelle. 
Lisäksi aulasta on kulku tyttöjen valtakuntaan sekä yläkerran wc- tilaan. Seinien väri ja tapetti valinta voisivat olla toisenlaiset.   Haluan kuitenkin pitää tilan vaaleana, sinne ei muutenkaan kauheasti tulvi luonnonvaloa. Yleensä tuossa lattialla on valkoinen juhannusruusu matto. Nyt se sattui olemaan juuri pesussa.
Olisi tietenkin tosi mukava, että tilalle saisi jonkin järkevän käyttötarkoituksen. Minun aivot vaan raksuttaa tyhjää. Tainnut tämä helle tehdä tepposensa. Te sisustusnikkarit antakaahan vinkkejä materiaalien ja kalustuksen sekä tietenkin käyttötarkoituksen suhteen. 

Tämmönen on yksi kotimme laiminlyödyistä tiloista,  murheenkryyni.

Tällä kertaa haastan mukaan teidät kaikki jotka eivät vielä ole haastetta saaneet!

Lepposta sunnuntaita!9 kommenttia:

 1. Hyvältähän tämä näyttää., vaikkei käyttötarkoitusta ole vielä löytynytkään. Vinkkejä ei kyllä tule mieleen. Meillä samantapainen aula, jossa Ikean neljä ovinen bestå. Säilytämme siinä lasten elokuvat ja pelit.

  VastaaPoista
 2. Niin kauniille näyttää ja upeita kuvia jälleen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaltahan tuolla näyttää, ei ollenkaan laiminlyöty! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika laiminlyöty on. Jämäkalusteet vaan nakattu tuohon sen kummemmin miettimättä. :D

   Poista
 4. Kauniilta näyttää noinkin, mutta jos uusia ideoita kaipaat, niin miten olisi "lukunurkkaus"? Nojatuoli, jalkalamppu, ehkä rahi tai pieni pöytä. .. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta. Talvella meillä sellainen tuossa olikin. Se oli aika kiva.

   Poista
 5. Mustakaan ei näytä yhtään laiminlyödyltä tilalta vaan oikein nätiltä! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)