torstai 1. toukokuuta 2014

Arabia aarteita mummolta

Ihana mummoni lahjoitti minulle aivan ihania Arabian valmistamia kahvikuppeja tasseineen. 

Nämä keltaiset pallolliset ovat ilmeisesti 1960-luvulta. Aivan ihanat <3 Vielä, kun löytyisi tätä samaa sarjaa sinipallollisena. Olisi aika toimiva setti. Ahh niin ihanat.

Lisäksi sain näitä Arabian Kaarina sarjan kuppeja sekä sokerikon ja kermakon. 
Näiden kuvionti on tosi kaunis ja sävymaailma miellyttää silmää.
Jännä, miten alkaa erilailla arvostamaan asioita iän karttuessa. Ennen olisin varmaan surutta heivannut kyseiset kupit kierrätykseen. Nyt varjelen niitä kuin aarretta ylähyllyllä, minne ehtivät pikku sormet eivät yllä. Ne muistuttavat lapsuudesta ja lämpimistä kesistä, mummosta ja papasta ja mökillä vietetyistä hetkistä. Nämä ovat olleet nimittäin koko lapsuuteni kesämökillämme käytössä. Monet, monet sokerikorppu kahvit on näistä kupeista hörpätty.

Mitäs te tykkäätte mun uusista, vanhoista aarteista? 

Kiitos Mummi <3

34 kommenttia:

 1. Tykkään!!! Aivan ihanat♥♥♥ Tuon saman olen huomannut itsekin, että iän karttuessa sitä oppii arvostamaan ihan erilailla joitain asioita:) Minäkin olisin varmasti suorastaan yökkinyt tuollaisille kupeille joskus vuosia sitten, mutta nyt voisin ottaa ne ilosta hihkuen omaankin kaappiin:D

  VastaaPoista
 2. Tykkään molemmista, ihania :)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania aarteita! Ja vieläkin parempia noista vanhoista aarteista tekee tuo tunnearvo ♡

  VastaaPoista
 4. Vaude mitä aarteita! Ja ihana blogilöytö, täytyi oikein klikkautua lukijaksi :) Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oih, on kyllä ihania - eihän noita raaski käyttää!

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi kauniita!!!! Tuollaisia aarteita on kiva saada tai löytää!

  Blogissa on sulle haaste, käy kurkkimassa <3

  VastaaPoista
 7. Ihania!! <3 Mä rakastan vanhoja aarteita, niissä on oma tunnelmansa ja tarinat kerrottavana :) Meiltä löytyy jos jonkinnäköistä vanhaa aarretta, paljon ollaan mun vanhoista mummoloista roudattu tavaraa. Toisen romu, toisen aarre ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarinat niistä vasta oikean aarteen tekevätkin <3 Tykkään muutenkin, että sisustuksessa on jotain uutta, jotain vanhaa. Se tuo särmää! Mummolat on kyllä oikeita aarreaittoja, tavaroineen ja tarinoineen.

   Poista
 8. Vautsi miten kauniita! Kyllä noissa on sitä jotain..vanhoja muistoja ja asioita tulee mieleen. ♥ Ja aivan totta tuo mitä kirjoitit, että vasta ikää tullessa hiukan lisää sitä alkaa arvostamaan ihan eri lailla tuollaisia aarteita. :) Juuri se tunnearvo noissa on suurta!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat! On se hassua, miten vanhat tavarat alkaakin miellyttämään myöhemmin :))!

  VastaaPoista
 10. Kauniita ihan käytössä tai koristeena hyllyssä.Itsekin oon keräillyt vanhaa arabiaa ja miten ihania ne ovatkaan..päihittää mennen tullen monta nykypäiväistä juttua :) siulla on kaunis koti ja kiva huomata mite näet myös vaivaa tehdä ja laittaa eikä aina isolla rahalla...sisustaminen on kivaa ja kun löytyy oma tyyli...värit voivatkin sitten vaihdella ja tuovat näin iloa ja uutta ilmettä arkeen.Kiitos mukavasta blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla paljon vanhaa arabiaa? Olen ajatellut kerätä erilaisia kuppeja, kunhan löytyy aina jostakin. Kiitos kauniisti sanottu <3 Kotona kun vielä olen, ei edes ole laittaa isolla rahalla ;) Mukava, että tykkäät blogistani.

   Poista
 11. Retro arabia on hienoa mulla on tuollaiset keltaiset, mutta niissä on pallojen sijaan piparkakku kukkia. Samin löytyy ruskeilla palloilla. Mummolan vintiltä löytynyt myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau ne on varmaan tosi hienot, en ole tainnut nähdäkkään sellaisia.Mummolat on oikeita aarteita <3

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)