torstai 29. toukokuuta 2014

Haaveet todeksi

Haaveitani haaveilen täällä, kuluttaen aikaani yksin muun väen jo uinuessa.

Haaveita on niin paljon! Tarvinko kaikkea? No en, haaveilu on silti kivaa!

 Näistä haaveista pari juttua pitäisi meille lähiaikoina saapua, niitäkin haaveilin jo aika kauan, kunnes raskin sijoittaa sisustussäästössä kovasti jo poltelleet rahat.  Mulle on tullut tavaksi laittaa aina vähän syrjään "sukan varteen" joka kuukausi ihan vain sisustusjuttuja varten. Tarpeen tai liekkö se aina edes tarvetta mukaan ostan sitten jotain kivaa kotiin.  Onko teillä olemassa jotain vastaavaa systeemiä?

Arvaatko mitkä jutut tänne on tulossa? P.S Kummankin hankinnan kohdalla tein aika mojovan säästön, yhteensä melkein 100e! 
Hyvä mieli!


20 kommenttia:

 1. Minä haaveilin ihanasta Milkistä <3 Olisikos se tulossa teillekin?

  VastaaPoista
 2. En tiedä mitä on tulossa, mutta mä niin rakastan noita tarjouksia. Olen tajunnut sen, että KAIKKI tuotteet tulee jossain vaiheessa aleen tai saa ale% . Nykyään hyvin harvoin ostan mitään normaalihinnalla.
  Toisekseen itse teen samaa. Laitan tietyn summan sivuun tai kun esim. myyn jotain niin ne menevät sisustuskassaan ;). Esim. viikonloppuna myin entiset hyllyt minin huoneesta ja vloppuna uudet tulossa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i <3 tarjoukset :D Toi on totta, pitää aina malttaa hetki ootella ni voi oikeesti tehä isojaki säästöjä, varsinkin hintavimmissa ostoksissa. Minäkin laitan aina vanhoista tavaroista kertyneet myyntitulotkin sisustuskassaan. Pysyy aina kortilla, mitä on nyt vara ostaa ja mitä ei. Hillitsee myös vähän mielihaluja :P

   Poista
 3. Niitä kyllä kannattaa hyödyntää ja hetki odottaa, eikä heti ostaa syhäyttää, vaikka monesti niin mieli tekiskin :)

  VastaaPoista
 4. Veikkasin ainakin milk valaisinta ;) Itselläkin myös haavelistalla :D

  VastaaPoista
 5. Haaveilu kuulostaa niin tutulta. Mulla on sängyn vieressä muistikirja, johon aika iltasin kirjaan ideoita ja suunnitelmia, kun niitä putkahtelee mieleen. Vähitellen sitten toteutan, mitä toteutan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kirjanen mihin ideoitani ylös laitan, tai tarvittavia hankintoja. On kyllä kiva apuväline :P

   Poista
 6. Veikkaisin ainakin tyynyjä? ja hei meillä on tuollainen valaisin!

  VastaaPoista
 7. Uutena lukijana mukana! :-)

  Ihana haavelista, jäin oikein katseleen ajatuksella :-) Monta omaa suosikkia myös.
  Mukava kun hiljalleen kotiutuu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne höpöttelemään! Mukava on ku aina jonku haaveen saa todeksi :)

   Poista
 8. Ihania haaveita. Itse pistän myös aina haaveiden takia rahaa vähän jemmaan ja sitten ne pahukset hupenevat joihinkin lääkärilaskuihin sun muihin arvaamattomiin. Yleensä kuitenkin käytän ne perheen matkoihin. Sisustuksissa kesällä toteutan aina jonkin projektin " mieheni iloksi ". Nytkin on viime metrit menossa parvekeuudistuksen kanssa, kunhan saan vaan vielä muutaman jutun hankittua niin se on valmis. ....ja sitten alan suunnitella seuraavaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projektit on parhaita, minäki aina semmosia mukavuuksia keksin muijen riesaksi :D

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)