perjantai 16. toukokuuta 2014

Olohuoneen primadonna ja pari muuta kaveria

Juuri, kun pääsin täällä purnaamasta, ettei kauan odottamaani pakettia ole kuulunut, tupsahti seuraavan postin mukana saapumisilmoitus. Kannatti siis vähän kiukutella. 
Paketissa odotti Kartellin Combonibili! Ai se on justiisa niin ihana kun aattelinkin.  Pikkusen vielä mietinnässä on mihin se lopullisesti sijoittuu, mieli tekisi ostaa toinenkin, ehkäpä musta. Tai sitten toinen kaksilokeroinen. Samassa paketissa tuli pari Dotsia.  Niiden paikka onkin harkittu jo tarkalleen, täytyyköhän tänään alkaa asennushommiin. Mies toi töistä tullessaan muutaman Dotsin lisää ja Hayn kuparinsävyiset ripustimet. Näille mullla on mielessä yksi idea, täytyy vain kokeilla miltä se näyttää muuallakin kuin vain mielessä ;)

Tänään olin pääsykokeessa, saapa nähdä ollaanko sitä taas syksyllä työnohessa opiskelijana. Sain myös tosi kivan puhelun tänään, siitä saatte kuulla ensi viikolla lisää.  Jänskättää!
22 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet tilannut. Peukut pystyyn hyville uutisille :)

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin noita muutaman yöpöydiksi meidän makuuhuoneeseen.
  Mukavaa viikonloppua.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Moi! Oon uusi lukija blogissasi, ja ihan koukussa. En oo vielä ehtiny selata koko blogia niin aattelin kysyä, että mitä työtä sä teet, entä minkä alan opiskelija miehesi on ( ainakin ymmärsin että opiskelee). Mitä sä hait lukemaan? Opiskeluajatukset itselläkin mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oon vielä hoitovapaalla. Syksyllä olis tarkotus palata työelämään ja alkaa opiskelemaan. Kerron sitten myöhemmin, jos kouluuun pääsy varmistuu. Mun mies opiskelee terveydenhuoltoalalla. Opiskelu kannattaa aina, joten hakemaan vaan!

   Poista
 4. Huikaisevat ostokset :) Minäkin haluaisin Dotseja...

  VastaaPoista
 5. Kivat ostokset! :) Täällä ihan jänskättää millaisen puhelun olet saanut! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. No nyt olen täällä ihan tulisilla hiilillä että minkä puhelun olet saanut? Kivoja muuten nuo uudet hankinnat. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihania ostoksia!! Meiltäkin löytyy kaksi Componibilia ja Dotseista haaveilen! Toivottavasti saat opiskelupaikan♡ Muakin alkoi nyt uteliaana heti kiinnostamaan, minkä puhelun sait:)

  VastaaPoista
 8. Dotsit ovat täälläkin listalla :)): Kivoja ostoksia.

  VastaaPoista
 9. Ihana Componbili :) Haluisin kans pojan huoneeseen valkoisena. Mutta se haave saa nyt odottaa :))

  VastaaPoista
 10. Ihanat ostokset! Kelpaisi tännekkin! ;)

  VastaaPoista
 11. Mahtavat ostokset :) :) noista itsekin haaveilen. Kaikkea mitä olen tässä haaveillut olen sula nyt huomannut. Ihania juttuja tullut teidän kotiin :) hmm.. mikähän puhelu sulle on tullut... mielikuvitus laukkaa :) (ollaan pojun kans päivystyksessä, kerrankin siis aikaa lukea blogeja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on tullut laitettua nyt vähän enemmän kotiin juttuja. Toivottavasti potilas paranee pian <3

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)