keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesä karsintaa

Uh totaalinen ähky. Liikaa tavaraa esillä! Vaikka pidän kauniista asioista ja tavaroista, tykkään, ettei niitä joka hylly ja lipaston päällinen notku täynnä. Pari juttua ja that´s it. Voihan niitä sitten mielen mukaan vaihdella. 
Korjasin siis osan tavaroista talteen ja vain muutama juttu jäi esille. Kauniita tavaroita on maailmassa niin paljon, mutta onneksi niitä kaikkia ei tarvitse itselle hankkia vaan voi ihailla niitä näin ruudun kautta toisten kodissa.  Joskus iskee oikein pakko saada fiilis, mutta kun päivän pari asiaa miettii, ei hankinta enää tunnukkaan niin pakolliselta. Tuttua? 
Eilen kuitenkin vertailin uuden hankintani hintoja kunnolla nettitarjonnassa, ihan uskomatonta, että 30e ero hinnassa, samassa tuotteessa eri kaupassa. Huh! Kyllä hintavertailu siis todellakin kannattaa, vaikka tuo omakin mies välistä vähän kuittailee, tarviiko sitä niin kovin tarjontaa tutkailla :) Mutta hyvällä mielellä laitoin tilauksen menemään, vielä käytin ostohyvitys- palvelua ja sain 5e takaisin rahaa. Pieni juttu, mutta mulle siitä jäi hyvä mieli. Lisäksi kun maksaa ostokset aina jo tilatessa, ei turhia hankintoja juurikaan tule tehtyä, viimeistään maksuvaiheessa mietin tarvittsenkö välttämättä juuri tätä tuotetta. Oletteko huomanneet samanlaisia piirteitä?
Paljon tulee netin kautta minulla ostoksia tehtyä, ison perheen kanssa sisustusostoksille lähteminen ei aina oikein ajatuksena houkuta. 

Karsiminen ja pelkistäminen on siis täällä tämän viikon plääni, mitäs siellä suunnitellaan?


16 kommenttia:

 1. Näyttää oikein kauniilta ja selkeältä :) Ite oon sitä mieltä tavaroiden suhteen, että liika on aina liikaa, vähemmälläkin pärjää :D Tosin jokainen tyylillään, mutta mulla tulee tavaraähky niin äkkiä, että pakko pitää suht kepeänä lipastojen päälliset :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samoilla linjoilla ollaan oltu liikkeellä :) Ehkäpä se johtuu siitäkin, että tuo kesäinen aurinko täyttää välillä huoneet ja haluaa sen keveyden imeytyvän myös sisustukseen! Vai mitä? Kauniit nojatuolit teillä. Ovatko uudelleen päällystetty vai alkuperäiset? Ihanat joka tapauksessa!

  http://myttyra.blogspot.fi/2014/05/vahan-on-paljon.html

  t.SJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista siinä taitaa olla. Valoa niin kaipaa koko pitkän, synkän talven. Nojatuolit ovat muuten alkuperäiset olen vain korjannut nuo käsinojien kohdat itse. Postauskin täältä löytyy "tuunatut nojatuolit".

   Poista
  2. Pitääkin katsoa se. Ovat tosi kauniit!

   Poista
 3. Mä en tiedä mistä johtuu, tulevasta kesästä vai mistä lie mutta munkin on pitänyt karsia tavaraa pois näkyviltä. Jotenkin kaipaa selkeämpää ja pelkistetympää ilmettä. Ja todellinen karsimisoperaatio on edelleen käynnissä ja suurelta osin käytykin jo kun kaikki kaapitkin haluan saada siisteiksi ja tyhjemmiksi kaikelta tavaralta. Paljon on siis jo joutanut tavaraa kierrätykseen, kirppikselle ja osa ihan surutta roskiinkin. Tämä operaatio tosin jatkuu vielä, mahtaako edes ikinä loppua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkoi viime syksynä ja nyt kevään tullen jotenkin vain kiivastui!

   Poista
  2. Kaapit odottavat meilläkin inspiraatiota. Ulkovarastoa olen tämän aamun raivannut.

   Poista
 4. Mulla on autotalli täynnä karsittua tavaraa, jolle pitäs löytää jatko-osoite. Toisaalta tää koti on kuitenkin niin väljä, että edelleen olis tarvetta varsinkin isommille huonekaluille. Tosi kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli joulun aikaan kamala tavara ähky. :D Oli pakko saada turhat jutut pois, mutta sen jälkeen sitä ei olekaan ollut. Tykkään sisustuksista jossa on vähän enemmän jotain kun vähän, nämä on niin makuasioita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluna se varmaan korostuu. Itelläki on sillon kyllä joka paikka täynnä :) Makuasioita tosiaan, ehkä kevätkin tekee teehtävänsä.

   Poista
 6. Hei :). Tulin heti vastavierailulle ja minäkin jäin samantien lukijaksi :). Miten raikas ja tyylikäs koti teillä onkaan - kauniita yksityiskohtia, hyviä oivalluksia! Kevät ja kesä saa karsimaan meilläkin tavaraa ja kirpparipöytä onkin vuokrattuna parasta aikaa :). Aurinkoa!

  VastaaPoista
 7. Sulla on aivan ihana koti <3 tapetti pisti heti silmään - TOSI kiva! (täällä kanadan päässä tapettivalikoima on mitätön verrattuna Suomeen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät! Tapetti on miellyttänyt itseäkin jo monta vuotta, joten oli kiva valinta.

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)