lauantai 17. toukokuuta 2014

Mitä dotsit duunaa?

Dotsit pääsivät eilen seinälle ja tänään vähän ideoin niille käyttöä. Perinteisestihhän näitä nähdään eteisessä, mutta minä en halunnutkaan olla "perinteínen" vaan lätkäisin nappulat olohuoneen seinälle. Kivathan ne ovat ihan yksistäänkin, mutta vielä kivemmät minusta noiden ripustimien kanssa. Ajattelin laittaa ripustimiin kivoilla kansilla olevia muistivihkoja, niinkuin jo minulta löytyvä TineK:n harlekiinikuvioinen, täytyy vain metsästää pari kuosia lisää. Kokeilin myös miltä ne näyttäsivät valokuvien ripustimina. Ei hassumpia näinkään, kuvan vaan saisivat olla pienemmät näihin.  Tai voisihan näitä pitää ihan ilman mitäänkin. Monta käyttöä siis löytyy meidän olohuoneestakin Dotseille.
 Mikä sinusta olisi paras vaihtoehto?
17 kommenttia:

 1. Ehkä tosiaan vähän pienemmät kuvat, muuten näyttää kivalta. Entäs sisustuslehtiä?Jotain kivoja quotes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sisustuslehti juttu on vähän liian "nähty".Kuvat pitää olla pienemmät, kokeilin vain näillä. Ehkä päätyisin mustavalkeisiin kuviin. Täytyy kokeilla :)

   Poista
 2. musta toi lipasto ja kori sekä naulakot henkareineen on kaikista kivoimman näköset mut toisaalta tuoli voi olla myös käytännöllinen tossa tilassa, saisko sen vielä ängettyä mukaan? minä kade taas tääällä, tiiät varmaan kuka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on vaan kuvausrekvisiittaa :D Keittiöntuoli, joten sitä tarvitaan siellä. Kiitos mielipitteestäsi. :) Kiva, että seurailet.

   Poista
 3. Ihanan näköiset! Sopii kyllä hyvin olohuoneenkin nurkkaan. S sanoi kivoja ideoita, kannatan :)

  VastaaPoista
 4. Yksistään ja kuvien kanssa näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat on! Tuo kuva idea on mainio ja jotenkin tuo koivunsävy on hiipimässä minunkin mustavalkoiseen sydämeen;)

  VastaaPoista
 6. Kuvien kanssa minusta tosi nätit! :-) Teillä on ihana koti. Jään lukemaan blogiasi, käy sinäkin vierailemassa (raksa)blogissani jonnadreaming.blogspot.fi ! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)