maanantai 30. marraskuuta 2015

Jääprinsessojen ja lumiukkojen juhlat

Huhhei hulinaa. Kylläpä oli säpäkkä viikonloppu. Lauantai vierähti joulumyyjäisissä, tytöt olivat myymässä itse askartelemiaan soodakoristeita ja minä kauppasin itse tekemiäni joulukalentereita. Möimme kaikki parissa tunnissa. Joulumyyjäisistä alkaa mukava perinteinen joulunodotus <3
Eilinen päivä sitten vierähtikin juhliessa 6 vuotiasta prinsessaa ja 3 vuotiasta pikku jantteria. Lasten toiveena oli Frozen- synttärit. Tytär toivoi Elsa- juhlia ja poika Olof- juhlia. Päätimme siis yhdistää kummankin teeman samoihin kemuihin ja juhlimme yhteisellä Frozen- teemalla.
Lasten ystäviä saapui 15 lasta, lisäksi sukulaiset ja kummit, vilinää ja vilskettä riitti koko päiväksi.
Näiden juhlien hitiksi muodostui HipHurraalta vuokraamani jäähilekone. Prinsessojen jäähilejuoma oli niin suosittua, että loppui alkumetreillä kesken. Onneksi olin tehnyt myös jääprinsessojen taikajuomaa, joka korvasi hienosti kesken loppuneen jäähilejuoman.
Askartelimme servetinpidikkeiksi kruunut kartongista tyttären kanssa.Toiseksi hitiksi muodotui pulloihin askartelemani Sulanut lumi :) Toisinsanoen Spriteä pulloissa.Tytär sai toiveidensa mukaisesti prinsessa Elsa kakun ja poitsu Olof- lumiukkokakun. Kakut menivät kuumille kiville ja vieraat saivatkin päättää kumpaa mieluummin maistelevat,Koristelimme teeman mukaisesti. Lumihiutaleilla, kennopalloilla, ilmapalloilla, serpentiinillä, kimallenauhalla, ledivaloilla ja kimalleliinoilla. Askartelimme tyttären kanssa Frozen- hahmokoristeita, viirejä ja seinälle kiinnitettäviä juttuja.
Leivoimme erilaisia teemaan sopivia herkkuja. Elsan jääkakkuja, sulaneen olofin piirakkaa, lumivuoren, lumipallokarkkeja ja porkkanatikkuja.


Ohjelmanumerona synttäreillä meillä oli Olofin nenä. Lapset yrittivät vuoron perään silmät suljettuina saada Olofin nenän takaisin paikoilleen. Oli lasten mielestä tosi hauska leikki.
Lisäksi Hiphurraalta oli Tiaran mallinen Pinjata.


Täytimme Pinjatan karkeilla ja vuoron perään silmät suljettuina lapset löivät mailalla pinjataa. Viimein pinjata saatiin poikki ja karkit levisivät pitkin lattiaa. Olisittepa nähneet, miten salamannopeasti karkit hävisivät taskuihin, mekon mutkaan ja suuhun :) 

Juhlat olivat oikein onnistuneet ja sankarit hirveän onnellisia juhlista ja juhliin saapuneista ystävistä ja sukulaisista. 
Seuraaviin synttärijuhliin saa onneksi huokaista muutaman kuukauden. On niissä aina vain hommansa :)

Mutta Oulun seudun synttärien järkkäilijät huomio!
Hiphurraa tarjoaa teille kaikille lujikoilleni -10% alennuksen tammikuun loppuun saaakka laitevuokrista ja ostoksista. Mainitse varausta tehdessäsi olevasi blogini lukija :)
Kannattaa hyödyntää hyvä tarjous. Meillä oli hiphurraalta viime synttäreiltä hattarakone ja myös se oli synttäreiden ehdoton hitti.

Mutta nyt huokaisen hetken ja sitten koulutehtävien pariin. Mukavaa viikkoa sinne!

11 kommenttia:

 1. Piti käydä kurkkimassa vinkit meidän ensi viikon juhliin 😊 Nuo sulaneet Olafit on tosi hauskoja!

  VastaaPoista
 2. Todella upea kattaus, teema ja syötävät. Niin houkuttelevaa ja kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 3. Synttärisankarit olleet varmasti onnessaan. Näyttää niin upealta, ei voi muuta kuin sanoa wau!

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä synttärit ja mitkä tarjottavat, aivan täydellisen näköisiä.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunista! Todella kauniisti koristeltu ja tarjoilut niin herkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Herkut näyttää hyviltä :) Taitaa olla hittijuttu tänä vuonna tämä Frozen sillä meilläkin tytön toiveena oli alkukuusta Frozen synttärit ja joulupukille kirjoittaessa jokainen lahja oli frozen -jotakin :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat juhlat! Varmadti jokaisen pikkutytön unelma <3

  VastaaPoista
 8. Oi ihanat juhlat! Mistä olet koristeet juhliin ostanut hunajakennot, servetit jne.?

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan näköiset juhlat ja tarjottavat! :)

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa ihan mielettömiltä juhlilta! Kelpaisi näin aikuisemmallekin väelle. :D

  VastaaPoista
 11. Aivan sairrraan hienot koristelut ja leivonnaiset! Joskin ne sulaneet Olofit olivat vähän surullisia, tai oikeastaan oli pakko vähän nauraa :D

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)