tiistai 1. joulukuuta 2015

Täydennystä !

Kaupungissa käydessäni mukaan tarttui ihan väkisellä joululahjatoiveisiinkin listaamani Marimekon uutus Räsymatto purnukka. Pakkohan se oli matkaan napata, kun hyvän -30% alenkin kerta sai.
Meillä on ollut tarvetta kauniille purkille, jota voisi pitää esillä pöydällä. Palasokerien säilytykseen aivan mainio ratkaisu. Kauniisti kätkettynä ja käytännöllisesti esillä.
En näköjään malta odotella jouluun saakka näiden toiveideni kanssa :D Mutta tarjoushaukkana pakkohan ne alennukset on hyödyntää.


Kaivelin kaapista esille viime jouluna saamani suuren Balmuirin mattamusta kynttilän. Se on todella kaunis. En ole sitä raaskinut poltella, mutta tänä vuonna se saa joulunaikana tuoda tunnelmaa. Kivasti sopiikin tuohon Fokus- tarjottimelle.Ihanaa, joulukuun eka jo! Nyt saa ihan luvan kanssa hömpötellä ja tunnelmoida. Hyvää ja tunnelmallista viikkoa jokaisee kotiin <3


3 kommenttia:

 1. Oon jouluihminen ja joka vuosi odotan: jokojokoJOKO! saa laittaa joulua :) No, tänä vuonna raksahommat menee joulun edelle, joten aika minimaalinen joulu tulee olemaan...nyyh..Ensi vuonna sitten kunnolla :)

  VastaaPoista
 2. On se kyllä nätti purkki ja kyllä se silloin on ostettava kun halvemmalla saa :D
  Mukavaa joulukuun alkua.

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetelma! Yllättävästi musta ja pilkut tekevät joulun! 8)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)