lauantai 7. marraskuuta 2015

Mmmmm-Marimekkoa!

Minä ja Stockmanin kanta-asiakastarjoukset.
 Ei hyvä yhtälö lainkaan.
Viime viikolla Stockalla käydessäni hurahdin ostamaan kanta-asiakashintaista Siirtolapuutarhaa ja Räsymattoa. Lisäksi ostaa päräytin useasti hipistelemäni Fokus- tarjottimen. Harmi, ettei se ollut tarjouksessa. Tykkään ihan tosi paljon noista teekupeista, meillä ne kyllä ovat ihan kahvikuppeina käytössä. Tuo malli on tosi kiva! Ostin kolme räsymatto teekuppia ja kolme siirtolapuutarha teekuppia. Lisäksi aion ostaa vielä keltaista siirtolapuutarhaa korvallisina pieninä kahvikuppeina.


Räsymatto kulhoja ostin kahdessa koossa. Ison kulhon sekä 5 dl kulhon. Lisäksi ostin pienen siirtolapuutarha kulhon. Lautasia ostin tällä kertaa vain matalina. Sekä siirtolapuutarhaa, että räsymattoa. Joulupukille aion kirjoittaa syvien lautasten osalta nöyrän toiveeni.Ostin kaveriksi valkoisia teeman kulhoja, ne ovat ajattomia ja käyvät monenlaiseen kattaukseen. 
Marimekosta on tullut yksi suosikeistani. Löysin myös alesta mehiläispesä pyyhkeen sekä ostin ompeluksia varten mehiläispesäkangasta ja kuusikossa- tyynyliinan. No, nyt tuli kerralla ostettua oikein Marimekkopläjäys. Joulupukillekkin jäi vielä vähän toiveita ja niitä haaveita. 
Nyt kannattaa hyödyntää stockan  -20% kanta-asiakastarjous, jos räsymaton tai siirtolapuutarhan perään huokailet. 

Mitä tykkäät näistä? Löytyykö kaapista? 

8 kommenttia:

 1. Meiltä ei vielä löydy Marimekon astioita (paitsi yksi Mariskooli). Tykkään kyllä Räsymatto kuosisista astioissa, sopisi hyvin yhteen meillä jo olemassa olevien valkoisten Kokojen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Niin ihania :)
  Itse himoitsen Marimekon Kurjenpolvi sarjaa :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäitä. Itselläni Marimekko on kärsinyt jonkinlaisen "inflaation". Tällä hetkellä olen mieltynyt Villeroy&Boch:in herkkään
  Gray Pearl-sarjaan.Sopii hyvin meidän sisustukseemme. Eihän se suomalaista ole, mutta onko Marimekossakaan juuri muuta suomalaista, kuin nimi. -sinikka-

  VastaaPoista
 4. Ei löydy kaapista, mutta tykkään kyllä näistä tosi paljon <3 Hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä löytyy ja toivottavasti tulee vielä lisää.

  VastaaPoista
 6. MInulla on hyvin vastaava setti marimekkoa kuin sinulla ja tykkään kyllä kovasti! :)

  VastaaPoista
 7. Löytyy kaapista! ja ovat käytössä päivittäin. Olen ajatellut ostaa lisäksi kahvikupin kaveriksi neliskanttisia lautasia. Kooltaan ovat aika pieniä, mutta sitten täytyy ottaa kakkua vaikka kaksi kertaa!

  VastaaPoista
 8. Itsekin oon hurahtanu Räsymattoon! Löytyy iso kulho, neljä kahvikuppia, kaksi isoa (4dl) teemukia, patalaput ja tuo Focus-tarjotin. Sopivat hyvin kattavan valkoisen Teema-astiaston kaveriksi.. :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)