perjantai 27. marraskuuta 2015

Maustemyllyt kuntoon!

Vähän hätäinenhän minä olin. Joulupukin toivelistaan kirjoittelin näistä Menun Bottle maustemyllyistä. Mutta, koska en usko olleeni ihan niin kilttinä, mitä toivelistastani voisi olettaa, hätäyksissäni hankin nämä jo nyt.


 Eikäpä suotta näitä ole kehuttu, ovat kyllä kauniit ja yksinkertaiset. Nämä voi huoletta jättää keittiöntasolle odottelemaan seuraavaa kokkia. Sulautuvat keittiöön hyvin ja ovat katseenkestävät.


Käyttökokemuksia minulla ei vielä kovin kummallisia ole antaa, niin vähän ovat vasta tositoimiin päässeet. Mutta tulevat kyllä olemaan kovassa käytössä ja uskonpa myös pikkukokkien löytävän  nämä legosopan mausteeksi :)Aikaisemmin minulla on ollut käytössä Nicolas vahen myllyt, kauniit ovat nekin mutta kiva näissä Menun myllyissä on useat valittavissa olevat sävyt ja läpinäkymättömyys. Ehkä turhamaista, mutta suokoon se meille näisille. Pienet arjen ilot.Vinkki vinkkinä teille lukijoille; Blogini facebook-sivuilla on käynnissä arvonta johon Kelovee on lahjoittanut palkinnoksi nämä Menun Bottle maustemyllyt roosa ja nude sävyissä!

Käykäähän ihmeessä osallistumassa arvontaan KLIK!


Yhteistyössä Kelovee

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä kivan yksinkertaiset maustepurkit. Mä niin tykkään tuosta tarjottimesta. Olen alkanut kerätä Marimekon Oiva -sarjaa ja Siirtolapuutarhaa.

    VastaaPoista
  2. Hei, kivan raikas keittiö! Mitä tuo takaseinä mahtaa olla, maalia vai? Itse tässä välitilaan mietin, tuo näyttää kivalta!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)