sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kai vähän jo saa?

Kai nyt jo vähän saa joulua esille laitella? Tai edes vähän talvisempaa fiilistä?
No tänään meille tuli himpun verran talvisempi fiilis, maltillisesti vielä :) Jos aikaisempien vuosien merkit paikkansa pitävät, niin tämä maltillisuus ei kauaa säilyne. Joulua vaan on niin ihana fiilistellä. Kynttilät, taljat, havut, tähdet ja kaikki ihanat tunnelmavalot. Aina se lähtee käsistä :D Tänä jouluna olen aikonut pitää koristuksen suhteellisen maltillisena, saa nähdä miten siinä onnistunen.

Taljat pääsivät tänään vaatehuoneen perältä olohuoneeseen. Samoin istutin muutaman hyasintin vanhaan riihimäkeläiseen, sopivan simppeliä ja karua. Kaivelin kaapista myös TineK:n jouluisen tyynynpäällisen. Pieniä juttuja, pehmentämään tunnelmaa.Olohuoneen ikkuna sai joulutähtensä ja ripauksen joulua tuo mukanaan joulunpunaiset nappulat.


Iittalan festivot ovat meillä ihan ykköset joulukynttilänjalat. Tänä jouluna niissä palaa mustat kruunukyntilät. Kastehelmiin istutetut hyasintit tuovat pehmeyttä ja ripauksen vihreää.


Keittiön tasolle kaivelin jo kynttelikön ja eriväriset kastehelmet kaveriksi. Nuo kastehelmet ovat kyllä uskomattoman kauniita. Luovat ympärille kynttilän palaessa kauniit varjot.Kynttelikössä tykkään sen sävystä, materiaalista ja sopivasta karuudesta. Pehmeän karu. 

Ihan vähän vain, ja heti joulufiilis vain yltyy ja melkein tekisi jo mieli kuusi koristella ja laittaa joululaulut raikamaan. Ehkä maltan vielä, ainakin ensi viikonloppuun :)
Milloin teillä laitellaan joulua esille?

5 kommenttia:

 1. Festivot on mullakin käytössä jouluisin. Musta ne on nykyisessä, pelkistetyssä maailmassa tosi aliarvostetut. Onhan ne tietty vähän möhkäleet, mutta… Niin hienot silti!

  Mun tekisi mieli laittaa joulua esiin jo nyt, mutta aattelin odottaa edes siihen ensimmäiseen adventtiin. Ettei asuinkumppanit tule hulluiksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Saa saa, mullakin jo vähän varkain hiipinyt joulua kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää. Aika maltillisesti olet kuitenkin liikkeelle lähtenyt :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen ihan jo päästänyt joulun sisään 😉

  VastaaPoista
 5. Joululaulut soimaan vaan =) Rauhallisen ja jazzahtavat on ihan parhaita tähän hetkeen. Ihan perinteisiä suomalaisversioita en pysty vielä kuuntelemaan. Muksu kyllä laulaa kulkusia täysin rinnoin... On se vaan niin ihanaa fiilistellä joulua.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)