sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vihreää ja punasavea talveksi kotiin

Minun uusin ihastukseni, vihreän ja punasaven yhdistelmä. Toisin sanoen viherkasvit punasaviruukuissa. 
Kivasti tuovat eloa ja väriä muuten vaalean sisustuksen keskelle.


 Olen kyllä superhuono viherpeukalo ja tapan kasvit alta aikayksikön, mutta jaksan taas kerran olla yltiöoptimistinen ja hankkia muutaman vihreän piristyksen talveen. Kovin matalalla näitä ei meillä auta säilyttää, nopeasti joutuvat pikku hortonomialkujen käsittelyyn.
Mitä tunteita punasaviruukut viherkasveilla sinussa herättää?
Minulle ne tuovat mieleen mummolan ja kesämökin. 
Jossain vaiheessa  minulla oli täysin kasviton aika, ei mitään kasveja sisällä koko vuoden aika, nyt iän karttuessa olen taas alkanut tykkäämään erilaisita kasveista. Kesällä jopa itse niitä kasvattanut. Onkohan tämä nyt merkki aikuiseksi tulemisesta ? Hope so!


Aamulla haaveilin jo vähän joulusta. Lasten kanssa tehtiin katsaus jouluvarastoomme, mitä pitää hankkia ja mitä värejä tämän vuoden jouluun kuuluu. Löysinkin jo nettimaailmasta pari ehdottomasti jouluksi hankittavaa juttua. Tänään pitää vielä laittaa kuisti talvikuntoon, ehkä sinne voisi kohta jo lisätä ensimmäiset jouluvalot  tunnelmavalot :)
Mitä kuuluu teidän viikonloppuun?

5 kommenttia:

 1. Susta on nyt tainnut tulla aikuinen kun olet noita kukkiakin alkanut hoivaamaan. Mä olen tunnettu kukkien sarjamurhaaja, ei vaan onnistu elossa pitäminen.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Nuo ruukut taitavat tehdä uuden paluun. Täälläkin heitin jokin aika sitten kaikki viherkasvit pois. Nyt jäljellä on orkidea, joka ylläriksi pukkaa uutta lehteä. Tekisi mieli hankkia palmu, mutta talvi ei taida olla paras aika trooppisen kasvin hankkimiseen :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunista ❤️ Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Mielestäni punasavi käy hienosti juurikin vaaleaan sisustukseen. Itse pidän kovasti, mutta kun meillä on nuo "ihanat" ruskeat lattiat niin niiden yhdistelmä ei vaan iske... Minulla oli muutama viherkasviton vuosi, nyt taas pari vihreää koittaa sitkutella meillä hengissä :D

  VastaaPoista
 5. Mä olen monesti meinannut ostaa tuommoisia punasaviruukkuja, mutta vielä jättänyt kaupan hyllylle. On ne kyllä vaan ihani viherkasvien kanssa!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)