torstai 5. kesäkuuta 2014

Tervemenoa tauluhyllyt, tervetuloa uudet ihanat

Kuten jo aikaisemmissa postauksissa olen vähän harmitellut olohuoneen panelittomalle seinälle suunnittelemani tauluhyllyt eivät olleetkaan niin kivat siinä, mitä ajattelin.  Joten piti keksiä uusi suunnitelma. 

No tauluhyllyt jäivät odottamaan uusia tulossa olevia ihanuuksia ja siirtyvät toiseen huoneeeseen. Tämä seinä sai pari uutta juttua... Nimittäin jo pidemmän aikaa mielessä pyörineen String Pocket- hyllyn. Nyt sen satuin sopivaan hintaan löytämään, 150e hinta on tuntunut liian suolaiselta, mutta nyt löysin sen hintaan 113e! Tästä summasta sain vielä ostohyvitystä 5e, joten 108e String Pocketista ei tuntunut enää lainkaan pahalta. Valitsin valkoisen saarnin sävyisillä hyllyillä. Pelkkä valkoinen olisi varmasti ollut varma ratkaisu, mutta kuten ehkä olette huomanneet puunsävyt ovat täysin vallanneet minun sydämen. Toisena uutena tulokkaana seinälle pääsi Normann Copenhagen Hang on - naulakko valkoisena. Minusta tämän muotoilu on jo yksistään niin hauska, että se pääsi meillä eteisen sijaan olohuoneeseen. Vähän kuin taideteokseksi. Ajatuksena on kuitenkin ehkä käyttää tätä valaisimien kanssa, täytyy pian kokeilla. Tämänkin sain mukavalla parinkymmenen euron alennuksella. 
Mukavat säästöt sain näistä uusista jutuista ku maltoin hetken odottaa sopivia kampanjoita. 
Nyt seinä on tosi kiva ja ei niin totineen. Hauskan hullunkurinen. Ihan niinkuin meidän perheemmekin, meille siis juuri sopiva.
Vai mitäpä tykkäätte te lukijat, eikö olekkin aika veikeä kokoonpano? 

Olemme olleet pari päivää mökillä. Välillä piti tulla pyykkiä pesemään ja pakolliset kokoukset hoitamaan, mutta illalla lähdemme taas takaisin. Mökilläkin on menossa pari rakennusprojektia. Lapset saavat papan ja isin rakentaman uuden keinutelineen, temppurenkaineen ja tarzan-keinuineen, eivät millään malttaisi odottaa sen valmistumista. Lisäksi rakennamme uuden katetun grillikatoksen, saadaan kivasti jatkettua grillikautta pidemmälle syksyyn. 
Nyt alan vielä kotihommiin ja pakkailemaan. 

Mukavan aurinkoisia päiviä kaikille!

27 kommenttia:

 1. Kivan näköistä. Mistä löysit Stringin tuohon hintaan?
  Mukavaa mökkeilyä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus! Ja minä niiiin läähätän noiden valokirjainten perään! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kaikkea ihanaa! Tuo saarni on kyllä niin kaunis, itsekin olen sitä miettinyt. Mutta ei tähän asuntoon, seuraavan sitten aikanaan:)

  VastaaPoista
 4. On muutes tosi kiva kokonaisuus, tykkään ihan kybällä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se string on vaan kaunis :))

  VastaaPoista
 6. Sinulla on mielenkiintoisia asetelmia. Sillä tavalla kivoja, että niitä täytyy katsoa ja ihastella pitkään. Mukavaa ja särmikästä!

  VastaaPoista
 7. Oi että, tosi kivasti sopivat nämä kaikki seinän elementit keskenään! Ja hyvä valinta nuo puun sävyiset hyllyt, tuo tosiaan ilmettä sen turvallisen valkoisen rinnalle. Teidän mökkirakennustouhut kuulostavat niin kivoilta! Meillä on kova mökkikuume, ja vähän harmittaa, että jos nyt ottaa isomman asuntolainan (kun isompi koti on hakusessa), niin sitten ei kyllä ihan heti ole mahiksia mökkiin. Mutta kaikki aikanaan varmaan.. Vaikeaa vain nykyihmiselle tyytyä vain joihinkin asioihin, kun haluaisi kaiken heti!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Kiva vähän rikkoa varmoja valintoja. Mökin pitäminen onkin yllättävän aikaa vievää touhua. Kyllä ne haaveet hiljalleen toteutuu.

   Poista
 8. Hyvä kokonaisuus, taitavaa sisustamista!

  VastaaPoista
 9. Näyttää kyllä hyvältä tuo kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään :) näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)