keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Luonnon oma kukkakauppa

Kesän ihania iloja on, että luonnosta saa ihan ilmaksi tosi kauniita kukkia.  Tälllä kertää meillä kukkina on lumipalloheisiä ja kieloja. Kumpikin todella kauniita, vaikkakin aivan erilaisia. Lumipallo heisi on niin runsaan kaunis ja Kielo taas herkkä, hentoinen. Innolla odotan milloin oman pihan liljat, auringonkukat, gladiolukset ja pionit kukkivat. Luonnonvaraisista kukista myös lupiinit eri väreissä ovat kauniita maljakossa.

Kuvassa näkyy myös Oulun reissulta hankkimani Hayn box box- laatikot. Laatikot olivat kivassa tarjouksessa Spaziossa ja ostimme ystäväni kanssa setin puoliksi. Kumpikaan ei tarvinut seitsemää laatikkoa vaan muutama riitti. Kiva säästö siinäkin.

Sain juuri maalattua yhen uusimmista tuunailuistani. Ei malttaisi odottaa, että maali kuivuu ja näen lopputuloksen. Menikö niin kuin suunnittelin. Tilasin tarvikkeita myös seuraavaa juttua varten.  Siitä tuleekin tosi kiva!

Pian on aika kivan arvonnan, mahtavalla palkinnolla. 
Pysykääpä linjoilla! 

11 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kukkaset! Mielenkiinnolla odotan uusimpia tuunailujasi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana värimaailma <3 Innolla odotellaan uusia tuunailujasi, sinulla on niin kivoja ideoita, ja tuota arvontaa myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. Arvonta on kyllä huippuu, sitä kannattaaki ootella ;)

   Poista
 3. Kauniita kukkasia :)! Meillä myös kieloja pihassa, ajattelin huomenna poimia maljakkoon ja lasten kanssa haettiin lupiineja tienposkesta :). Kesä <3!

  VastaaPoista
 4. Kauniit laatikot! Minä istutin viime syksynä meille lumipalloheisiä, mutta ne ovat vielä niin pikkuisia, etten raski palleroisia vielä sisälle irrotella. :) Kieloja olisi kyllä ihana löytää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä ihan heti auta mennä katkomaan. Kieloja täällä kasvaa joka puolella, harmi, että ovat myrkyllisiä.

   Poista
 5. Mintunvihreä nappula? Mielenkiintoinen :))!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukkia ja ihanat laatikot! Innolla odotan sun seuraavaa tuunailua :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)