tiistai 26. huhtikuuta 2016

I LOVE YSMYT!

Onneksi on Marimekon ysmyt!
Monta haaveissa ollutta juttua sain hankittua paljon edukkaammin.
Malttaisi aina vain odotella näitä tarjouksia. Aika isoja säästöjä tekee.
Tällä kertaa liikkeestä mukaani lähti Kasvu- koristepäällinen. Se on ihan loistava pari meidän korallien sohvatyynyjen kaveriksi.
Astiat! Kupit, kulhot ja lautaset. Hiljalleen keräilen sarjan näitä ja heivaan kaikki entiset mäkeen. Aika hyvin alkaa jo olemaan koossa sarjaa.

Lisäksi nettimyymälän valikoimaa selatessani kaikista paras löytö, Lokki- termari <3 Meillä on jo kauan aikaa ollut pula termarista, en ole oikein lämmennyt miehen ehdotuksille Airamista nököttämään keittiön tasolle. Tätä termaria kehtaa pitää esillä arkena ja juhlana ja laatukin oli hyvä. Jes, jotain oikeesti tarpeellistakin tuli ostettua :)

Ja pieni kulkunen kuosilliset tabletit. Okei, näitä en olisi tarvinnut, mutta en usko, että jäävät kaappiin pölyttymään sen verran kiva kuosi.
Tällä kertaa siis oikeasti tarpeellista ja vähän niitä turhiakin ostoja. Puolustuksena, en ole pitkään aikaan ostanut mitään täysin turhaa niin sallittakoon se nyt. Vaikkapa palkintona viimeisten koulutehtävien palautuksesta :D
 Mitäs löysitte te?

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä oot tehnyt! ^_^ Olin ihan pettynyt, kun en löytänyt mitään ysmyistä :(

  VastaaPoista
 2. Tuo lokki termari on aivan ihana! Itse löysin sen viime kesänä Marimekon liikkeestä hyvästä alesta ja edelleen se koristaa keittiötä, jokapäiväinen silmänilo <3 -Mira

  VastaaPoista
 3. Kauniit ostokset. Itse en löytänyt mitään (netin ysmyistä), tarvittavat astiatkin alkavat olemaan koossa. Minun piti hankkia sellainen pieni laukku tytölleni, mutta hinnat olivat selkeästi korkeammat kuin aikaisemmin mitä olen samaisia laukkuja ostanut ysmyiltä, joten periaatteesta jätin ostamatta.

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Termari on hauskan näköinen. Meillä on vaan sellainen perus-teräksinen, ja se on vähän tylsä esim. piknikillä. Täälläkin olisi vielä Marimekon lahjakortti käyttämättä, mutta jotenkin tosi vaikea välillä päättää mihin satsaa. Vaatetta vai astioita. Ehkä astioita kuitenkin :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)