sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Makiat Murakat!

Vappufiiliksistä arkeen täällä palaillaan. Ihan helmi ilmat suosivat koko vapun ja ihana oli touhuta päivät koko porukalla pihamaalla. Kukkapenkit kuopsuteltiin kuntoon, kasvimaa sai paikkansa, lapset riemuitsivat trampoliinista ja leikkimökkiinkin tehtiin kevätsiivous ja tytöt sisustelivat sen omaan malliinsa  :) Uudistetulla kuistilla munkkikahvit maistuivat niin hyvälle ja kauan kaipaamani aurinko toi aimoannoksen energiaa ja hyvää mieltä.
Ulkona touhustelemisen lomassa ehdimme kuitenkin asentaa keittiön työtason ylle uudet valaisimet.
Entiset olivat ihan kivat, mutta riitelivät tyyliltään hieman muun keittiön kanssa. Useamman kuukauden katselimme miehen kanssa sopivia valaisimia, kunnes vihdoin löysimme nämä kaunokaiset.
Keittiöömme siis päätyi Innoluxin Murakka- valaisimet. Murakka on Juho Pasilan suunnittelema valaisin, jonka idea on lähtenyt puunrungosta, johon köysi on on kasvanut ja kiilautunut vuosien saatossa. Valaisin on lasia ja ja riippuu johdon varassa hakeutuen luontaisesti diagonaaliin.
Nämä on niin kauniit ja ihanan erilaiset.Yhtenä hyvänä vaihtoehtona oli myös Innoluxin Pasila riippuvalaisimet. Samaa sarjaa löytyy meiltä jo lattiavalaisin olohuoneesta ja olisivat kivasti sopineet pariksi sille. Sama materiaali, kuin entisissä kuitenkin vähän jarrutteli ja onneksi päädyimme näihin Murakka- valaisimiin.
Näitä löytyy lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri suomea tai Innoluxin omasta nettikaupasta.Keittiön kokonaisuus tuntuu nyt ehjemmältä ja tyyli yhtenäisemmältä. Näissä on jotain hauskaa leikkisyyttä muuten vähäeleiseen tilaan.
Tykkään! Tykkääkkö sä?


9 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä ihan täydelliset tähän tilaan. Olen itsekin näitä ihaillut, tosin tyyliltään ehkä liian modernit meidän huusholliin. Pasila meilläkin ja tykkään kyllä kovasti.

  VastaaPoista
 2. Kauniit valaisimet. Aurinkoista alkanutta toukokuuta!

  VastaaPoista
 3. Näitä ei äkkiä miellä kyllä sovitettavan mihinkään tilaan. Menee minulta ohi. Muuten ihailen hankintojasi ja tyyliä.

  VastaaPoista
 4. Minun mielestä täydellisesti epäsopivat vie kaappi tilaat ja pitää jo rakennus vaiheessa huomioida jakorasian paikat ei ole mun valinta ainakaan KEITTIÖÖN

  VastaaPoista
 5. Ai vitsit et on mageet!! Ihan superit!

  VastaaPoista
 6. Sopii hyvin teille! :) -Mira

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Minua kiinnostaisi, mikä sävy tuo teidän keittiön mikrosementti on? Meinasimme laittaa mikrosementtiä, mutta hirvittää valita sävy niistä pienistä ruuduista koneen näytöltä:)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)