tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kokeilussa musta-valkoinen

Kuten ehkä tiedättekin, minä en ole mikään mustavalkoisella sisustaja. En siksi, että se ei minua miellyttäisi vaan en jotenkin ole vain osannut sitä kodissani käyttää. No nytpä teinkin suoraan sanottuna heräteostoksen, kun Marimekolla oli kankaat tarjouksessa ja liittyessä kanta-asiakkaaksi sai vielä lisäksi -15% alennuksen. Eihän nyt sellaista tilaisuutta voi jättää käyttämättä, sanoo tarjoushaukka. No tuolla alennuksella ostin siis pöytäliinan keittiöömme. En todellakaan ole ollut mikään pöytäliinatyyppi, mutta nyt liinat on alkanut kummasti kiehtomaan. Oisko keski-ikä tulossa :D Heh.
Kankaaksi valitsin mustan Fokus kankaan. Ajattelin sen sopivan kivasti yhteen olohuoneestamme löytyvän valkoisen fokuksen ja keittiön fokus- tarjottimen kanssa.Jottei musta-valkoinen liina yksistään näyttäisi niin kovin kovalta pehmeiden sävyjen keskellä, kaivelin varastosta liinan kaveriksi muutama vuosi sitten Ikeasta ostamani musta- valkearaidallisen maton. Ja niinhän ne kivasti tasapainottavat toisiaan ja kokonaisuudesta tuli mielestäni aika kiva.
Näin sitä huomaa kokeilevansa jotain sellaista, mitä ei hetki sitten olisi uskonut.

Pöytäliina ja vielä musta- valkoinen. Ei hassumpi kokeilu, eikä hinnallakaan pilattu, liinalle jäi hintaa noin 40e. Ja mikäpä estää hyödyntämästä tätä johonkin muuhun, jos pöytäliinavillitys onkin ohimenevää sorttia.
Huomaan rakastavani Marimekon tuotteita yhä vain enemmän, onko sekin oire iän karttumisesta?
Hyvää viikkoa sinne, toivottavasti Marimekon ysmyt alkavat pian. Tietääkö joku ajankohtaa jo?

4 kommenttia:

 1. Kaunis pöytäliina. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuosi! Näyttää vähän Kastehelmi-lautaselta toi kuvio.

  Mulla oli Marimekko-villitys lukioaikoina 80-luvun alussa (juuuu, museokamaa ollaan :)). Silloin oli IHAN kaikki Marimekkoa. Rahapussi (tyhjä), penaali, laukku, huivit, purkit, trikoopaidat, hameet (itte tein Marimekon kankaista) ja mitä nyt ikinä voi olla. Astioita en muista silloin edes olleen tai sitten niitä ei vaan huomannut, kun ei tarvinnut, kun kotona vielä asui.

  Nyt huomaan, että kun rapiat 30 vuotta on kulunut, moni juttu miellyttää taas silmää. Eniten mustavalkoiset astiat, jotka ei sinällään sovi meille yhtään, muttei haittaa.

  VastaaPoista
 3. On ihan sopiva! Tuo Focus on nättiä kangasta!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniisti sopii mustavalkoinen teidän keittiöön!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)