keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

In Love ! K O R A L L I !

Jo aikaisemmin alku keväästä korallia hiipi tyynyjen ja kynttilöiden muodossa olohuoneeseemme. Minusta se sointui niin kauniisti harmaan ja valkoisen kanssa, että päätin hankkia sitä makuuhuoneeseenkin. Jännä juttu, sillä ennen tuskin olisin valinnut kovin värikkäitä lakanoita, mutta nyt tuntuu, että ne antavat ihanasti kontrastia muuten vaaleaan tilaan.

Aikaisemmin hankkimieni turkoosien pellavalakanoiden pesussa ollessa nämä korallit ovat omiaan paikkaamaan.Makuuhuoneemme muutoin on todella pelkistetty, eikä juurikaan mitään turhaa tavaraa ole näkyvillä, joten pieni väripilkku piristää ilmettä kummasti.Mitäs te tykkäätte tästä 90- luvulla pinnalla olleesta väristä, joka tekee näyttävää comebackia? Joko olet lämmennyt vai onko se totaalinen Nounou?

3 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä väristä. Siitä muuten tulee mieleen yksi lempparineule yhdeksänkymmentä luvulta :)

    VastaaPoista
  2. Itse muistan hyvin edellisen koralli-aikakauden sisustuksessa, 80-90-lukujen taitteessa? Meillä oli lapsuuden kodissa verhot ja sohvatyynyt sekä pöytäliinaa korallisena. Taisipa mulla olla jotain vaatettakin tuohon sävyyn...
    Itse en voi edelleenkään sietää koko väriä, eli totaalinen Nounou! Sama koskee monia muitakin omassa elämässä jo elettyjä muoteja. En tiedä onko muilla samaa ongelmaa, eli kertaalleen nähty ei vain sytytä? Sinänsä tuo väripaletti on kaunis ja sopii teille, mutta ei meille ;)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)