perjantai 4. syyskuuta 2015

Vihreää ja tärkeää

Nyt varmaan saa jo virallisesti sanoa heipat kesälle!  Heippa kesä, olit ihana, vaikka aurinkoa olisi saanut tankata enemmän talvivarastoon. Koko kesän sain viettää rakkaiden kanssa ja touhuta arkisia askareita, hienoja reissuja ja satoja pieniä onnen hetkiä. On se aika haikeaa, palata arkeen ja alkaa odottamaan pimeää ja lunta. Minä en ole yhtään talvi-ihminen, syysihminen kyllä. Onneksi tässä on vielä välissä tunnelmallinen syksy.
No, ja siis asianihan oli, että luonnon vihreyden hiljalleen lakastuessa, mieli kaipaa sitä vihreää kotiin.
Minä olen onnettoman huono viherpeukalo näiden sisäkasvien kanssa, sain kasteltua hengiltä jopa mehikasvitkin. Aina sitä silti tekee mieli yrittää. Kauppareissulla mukaan tarttui tällainen söpö viherkasvi. Ei mitään hajua, mikä mahtaa olla merkkiään. Se sopikin tosi kauniisti tuohon House Doctorin vaasiin. 
Tänään posti toi mukanaan pari kivaa uutta juttua hiljalleen valmistuvaan makuuhuoneeseen. Koko viikon on pitänyt hiljaiseloa remontin suhteen, koulupäivät työpäivien päälle eivät ole jättäneet energiaa remppahommiin. Josko viikonloppuna hommat vähän etenisivät.
Asia, minkä huomaan nykyään kokevan entistä tärkeämmäksi hankkiessani kotiin tavaraa on kotimaisuus. 


Nämä Vallilan tekstiilit hankin Taloon.com- verkkokaupasta. Voittaessani Mökkiniksit -kilpailun, ja tutkaillessani valikoimaa yllätyin, mitä kaikkea "rautakaupasta" voikaan ostaa.
Vallilan maton onkin just nyt tarjouksessa! Muutamaa muutakin pakettia kyseisestä kaupasta odottelen innolla saapuvaksi. Ihania juttuja.  Tsekkaappa sisustusosasto.

Nyt heitän jalat soffalle ja aivot narikkaan. 
Hyvää viikonloppua sinne teille!

3 kommenttia:

 1. Vallilla on kyllä kaikkia niin ihania kuoseja sekä tapeteissa että kankaissa.
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Syvämeri tapetti ❤ Itse tilasin Anttilasta tuota samaa tapettia, nyt vaan rullat ovat odottaneet inspistä jotta päätyvät seinään asti. Töiden ja muun arjen askareiden jälkeen ei innosta hirveästi mikää ylimääräinen, vapaita odotellessa....
  Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää, ripaus vihreää. Itse samanlainen "viherpeukalo", ja jos joku kasvi vahingossa säilyy pitempään hengissä, koira repii sen varmasti! :D
  Kiinnitin huomioni tuohon lehtitelineeseen, mistä se on? Tosi näppärä, tuohon saisin kivasti pinottua kiitettäväksi paisunuttu muotilehtiläjääni.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)