lauantai 5. syyskuuta 2015

Sohvan paikka ja Vallilat ikkunassa

Aamulla olikin vaihteeksi ihan mukava, että keli oli sateinen. Hyvillä mielin sai alkaa siivoamaan. Kesän jäljiltä pitäisikin tehdä oikein kunnollinen joka kolon puunaus. Kaapit kääntää nurin niskoin ja penkoa ne takimmaisetkin pinot.
Meillä on menossa olohuoneessa tuo pitkä tapettiseinä remonttiin piakkoin.
Televisio on ollut ruma möhkäle tuossa seinällä ja sen uutta sijoituspaikkaa olemme pohtineet.
Tv on kätevämpää säilyttää seinällä, jolloin pienet, ehtivät sormet eivät sitä joka välissä pääse räpeltämään ja emme tarvitse televisiolle erillistä tasoa.
Päädyin vähän siirtelemään huonekaluja ja sohva päätyi tuohon tapettiseinälle ja televisio vastapuolelle pienelle seinän pätkälle. Tuossa pätkällä olivat ennen Muuton Dotsit, ne saavat nyt remontin yhteydessä muuttaa makuuhuoneeseen.
Kamala homma oli saada johdot piilotettua siististi johtolistoihin, Television johdot piti vetää tuolta sohvan takaa saakka. Pari tuntia niiden kanssa näpertelin, mutta työ kannatti,  Johtoja ei huomaa lainkaan ja pysyvät pienten sormien ulottumattomissa.
House Doctorin matolle täytyy katsella uusi paikka ja sen tilalle ostaa, ehkäpä toinen käytössä loistavaksi osoittautunut Lohals- matto.

Hyllyt ja Playtypen printti näyttävät vaähän hassusti asetelluilta tuossa seinällä. En kehdannut enää alkaa niiden paikkoja vaihtelemaan, kohta ne kuitenkin pitää pois ottaa.
Samassa järjestelyvimmassani vaihdoin olohuoneeseen tilaamani Vallilan Clementiinit.
Ne ovat tosi kauniit, mutta riitelevät hieman tuon nykyisen tapetin kuvioinnin kanssa. Voi olla, että siirrän nämä sitten valmiiseen makuuhuoneeseen.
Nämä ovat ihanan kevyet ja vähän romanttiset, makuuhuoneessa toimisivat varmasti oikein hyvin. 
Ehdinpä aamupäivällä käväisemään myös Pänikässä ja Piirongissa ja minkä ihanan  tuunauskohteen sieltä löysinkään <3 Vielä tänään pitää laittaa hiomakone käyntiin ja uudistus aluille.
Mitäs kuuluu sinne teille? 
Syksyä sisustuksessa?


8 kommenttia:

 1. Voi kuin kaunista teillä on.
  Täällä aisustus on toistaiseksi pysynyt suht samana, mutta tyynyt on lisääntyneet sohvalla :)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo ikean hylly väärinpäin?

  VastaaPoista
 3. On se :) halusin sen noi että hylly on ylimpänä. Minusta tuota voi pitää kummin vain. Lastenhuoneesa on toisinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea laittaa muuten toisinpäin, näyttää ihan eri hyllylle. En nimittäin pitänyt tuosta ylä hyllystä, kun siinä on niin pitkä tuo yläosa. Nyt noin päin se ei ole häiritsevä lainkaan. Tuo jotenkin korkeutta lisää.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköistä, niin seesteistä ja siistiä :)

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää! Varsinkin tv tuossa seinällä. Mietin vaan, että eikö teillä ole dvd-yms. -mööpeleitä? (Itsekin haluaisin laittaa tv:n just noin, mutta nuo muut laitteet...) :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)