torstai 24. syyskuuta 2015

Makuhuoneen liukuovien asennus

Täällä on urakoitu makuuhuoneen kimpussa oikein olan takaa. Sais vihdoin viimein selätettyä vanhat tapetit pois seinistä ja mies pääsi pakkelointi ja maalaushommiin. Löysin muuten ihan huippua tasoitetta, joka oli jo puolen tunnin päästä päälle maalattavissa, eikä erillistä hiontaa tarvinnut. Helpotti kummasti urakkaa, sen ihan kauhean tapettien repimisen jälkeen. En kyllä tiiä mitään niin ärsytävää remppahomppaa, kun vanhan tapetin poisto. Huh!
Saatiin viikonlopun aikana myös uusi tapetti tehosteseinälle, kiitos rakkaan mieheni
joka ahkeroi viikonlopun seinien parissa. Tapetti on aivan ihana, oon rakastunut!
Alkuviikosta saapui mittatilauksena Kainu keittiöltä tilaamamme liukuovet. Miehen oli ne tarkoitus alkuviikosta asentaa, mutta eihän se mennytkään niin, kuin strömsössä konsanaan. Aloimme asennuspuuhiin ja huomasimme jotain olennaista puuttuvan. Nimittäin kiskot lattiaan ja kattoon. No minä siinä heti Kainu keittiön Timolle soittelemaan, että jotain olennaista nyt taitaa puuttua. Timo hoiti asian kyllä viimesen päälle ja samoten otti yhteyttä tehtaalle, josta kyseiset ovet ja asennusosat tulevat ja seuraavana aamuna olivat kiskot matkalla meille. Esimerkillistä asiakaspalvelua yrittäjältä, joka ei itse virhettä ole edes tehnyt. 


Itse asennushommiin mies pääsi tänään. Kainu keittiöiltähän olisi ollut mahdollista ostaa myös asennuspalvelu, mutta me viimesen päälle tee-se-itse-meiningillä tallaavat päätettiin olla hurjia ja kokeilla asennusta itse. Pikkusen päänvaivaa oli tuottanut pitkien kiskojen asennus kattoon, yksi kuulemma kovin hankalaa hommaa :D Onneksi olin itse työmaalla, enkä kuullut mahdollisia sadatteluja. Loppujen lopuksi homma oli ollut simppeli, kaikki tarvittavat osat löytyivät ja ovet saatiin kiskoille. Alakisko tulee lattiaan vahvalla teipillä, joten lattiaan ei tarvise porailla reikiä ja rikkoa pintaa.Kätevää. Yläkiskot ovat erillisillä nimenomaan vinokattoon tarkoitetuissa kiinnityssysteemeissä. 
Ja voi himpura, että saatiin älytön määrä säilytystilaa. Ovien materiaalivalinta oli nappivalinta ja sävy oikea makuuhuoneeseen. Kiitos siitäkin Timolle, joka osasi hienosti antaa erilaisia näkökulmia materiaalien valintaan. Mulla oli kyllä yksi ehto, ei peiliovia missään nimessä. Se pikku sormenjälkien ja kädenjälkien määrä peileissä olisi lukematon. 
Vielä pientä viimeistelyä makuuhuoneeseen ja sitten pääsen paljastamaan teille kokonaan uusiutuneen makuuhuoneemme. 
Jännää, mitähän tykkäätte?

Yhteistyössä

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tuo ovien pinta. Nyt sitten vaan jännätään, miltä se makkari kokonaisuudessaan näyttää.
  Mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Mitä se tasoite on merkiltään? 😊

  VastaaPoista
 3. Kylläpä näyttää hyvältä! :) Minäkin olisin halunnut liukuovet meidän vaatekaappeihin, mutta ovat kuulemma niiiiin kalliita. :D
  Se on taas sitä miesten logiikkaa. Hyvät ne on nuokin ovet, mutta olisi tullut enemmän tilan tuntua makkariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saa kyllä kätevästi piilotettua tuonne taakse säilytysratkaisut. Tykkään nimenomaan, että ne lähtevät tuolta katosta suoraan. Pehmittelet vähän sitä miestä, vuosikymmenten ratkaisu :P

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)