tiistai 31. tammikuuta 2017

Kun äiti ja esiteini laittoi tuulemaan!

Viikonloppuna tempaistiin tuon minun esikoiseni kanssa ja hänen pyynnöstään ja äidin konmaritushuuman pyörteissä päätimme laittaa hänen huoneeseen vähän uusia tuulia.
Maritus olikin helppo toteuttaa, turhaa tavaraa hänellä ei ihan hirveästi ollutkaan ja muutenkin oli selvät sävelet mikä säkenöi ja mikä ei. Helppoa äidillekin.
Asukas itse sai päättää huoneensa tavaroiden järjestyksen ja sijoituspaikat. 
Valmiiksi olimme jo valinneet muutaman uuden printin seinälle ja äidin valitsemana huoneeseen tuli uusi helppohoitoinen ja niin kaunis puuvillamatto House Doctorilta.
 
 
Kyseessä on Eve -matto koossa 160x230 .  Tykkään hirveästi näiden puuvillamattojen helppoudesta siivotessakin jaksan yksin hyvin puistella kevyet matot ja pysyvät hyvin kuitenkin lattialla kuosissa. Lisäksi House Doctorin matot ovat kyllä olleet laadukkaat ja kestäneet meidän käytössä hyvin.  
Ajattelinkin ostaa tämän ja meiltä jo aiemmin löytyneen Block -maton seuraksi vielä keväisen Spring -maton. Jokin näiden mattojen kuvioinnissa kiehtoo.
 
Taitaa tämä lapsi tulla sisustuksen saralla äitiinsä. Less is more ja neutraalit sävyt tuntuvat olevan mieleen, nyt hän haaveileekin mustasta seinästä, johon äiti ei ihan heti kyllä taipunut :)
Ja huomatkaa hälle niin tärkeät Bieber -lakanat ;)
 

Aveon valikoimista löytyisi myös toiset huoneeseen aika kivasti mätsäävät lakanat. Nimittäin nämä Ferm Living Half Moon pussilakanat. Olispa aika makiat!
 
Jos haaveilet House Doctorin matoista niin tässäpä sulle alekoodi, millä saat alennusta matoista, tai mistä tahansa muusta AVEON tuotteesta. Vaikkapa noista Ferm living lakannoista. Tsekatkaa myös Fermin ihanat tapetit <3
Meillä tuota Half moon tapettia onkin yhdellä seinällä tytön huoneessa.
 
 
Koodi on:
Aveoshop17
ja on voimassa koko helmikuun.

Hyviä shoppailuja!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana matto ja kaunis huone kokonaisuudessaan <3

  VastaaPoista
 2. Matto on nätti!Ja tuo Marimekon verho on mun lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lokki on itseasiassa munkin lemppari. Se seilaakin huoneesta toiseen ;)

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)