tiistai 17. tammikuuta 2017

KonMaritusta keittiössä

Uudenvuoden lupauksenani tai oikeastaan tavoitteenani on konmarittaa omaisuuteni. Tammikuun alussa pääsinkin jo mukavasti vauhtiin ja keittiön astiakaapit on nyt maritettu. 
 Minulla oli kolmea eri astiasarjaa pelkästään kupeissa. Päätin hävittää kaikki muut ja keskittyä vain yhteen sarjaan. Ja ai, että miten hyvä päätös! Hävitettyäni ylimääräiset sarjat, ostin vain tarpeeseen lisäosia jäljelle jääneeseen Marimekon astiasarjaan.
Lautaspuolelle toteutin saman homman ja kaksi lautassarjaa sai väistyä.
Jäljelle jätin Iittalan sarjattoman Metsä -lautaset sekä Marimekon oiva -astiasarjan lautaset. Tässäkin tapauksessa muutamia lautasia sarjoihin ostin lisää.
Juomalaseista hävityksen kohteeksi joutuivat muut, jäljelle jäi kastehelmi ja kartio lasit. Kastehelmet ovat niin kauniit ja kartiot taas näppärän kokoiset lasten käteen.
Mutta kyllä kannatti!
Oletko sinäkin hurahtanut tähän marituksen maailmaan?
Ai niin, extrana ostin minulle ja miehelle Marimekon uutuudet Suomi 100 - juhlavuoden mukit. Näistä kelpaa aamukahvit hörpätä :)
 
P.S jos haaveilet näistä Marimekon astioista koodilla oiva15 saat -15% alennusta kuun loppuun saakka
 


 

8 kommenttia:

 1. On paljon seesteisempää, kun astioissa on yhtenevä linja. Itseänikin ahdisti rönsyilevät astiakaapit ja marituksen ansiosta niissä alkaa taas olla harmoniaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Jotenkin helpottavaa. Vuorossa muut kaapit ja komerot nyt :P

   Poista
 2. Ihana kokoelma siellä! Viime muutossa kävin astioita läpi, mutta tulevassakin meinaan vielä konmarittaa kirpparille tavaraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa täydennellä ;) Suosittelen maritusta ja kierrätys on muutenkin huippu juttu!

   Poista
 3. Onko Marimekollakin 100-v. muki? Onko ne tuossa ylimmässä kuvassa ihan etualalla?

  VastaaPoista
 4. Mieletön Mari-kokoelma sinulla! Fokusointi auttaa, ja onhan sitä kiva katsella arjessa sellaista, mikä miellyttää silmää. Olen siirtymässä tuonne instan puolelle, ja koitan löytää sitä kautta blogeja, joita olen seurannut bloggerissa. Tervetuloa seurailemaan @mari_anne_n

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniisti nyt kaikki esillä ja sävy sävyyn.
  Oikein ihanaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)