sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Pumpuli muutti eteiseen. Alekoodia sullekkin!

Olen aivan totaalisen hullaantunut vaneriin! Vaneriseinää, vanerilaatikkoa, vanerilokerikkoa ja nyt jopa vanerivalaisin.
Viime viikolla sain nimittäin eteisen vaneriseinällemme juuri sävyihin sopivan vanerisen EK for kidsin pumpuli valaisimen. Valaisinta myydään yövalaisimen nimellä, mutta minusta se on oikein kaunis myös tunnelmavalona ja meillä sen sijoituspaikkana onkin eteinen.Törmäsin sattumalta Ek for kidsin tuotteisiin Instagramin ihmeellisessä maailmassa ja niiden leikkisyys ja selkeys ilahdutti mieltä. Yritys on muotoilija Emilia Åmanin ja hänen puolisonsa Jonin yhteinen taidonnäyte jossa kumpikin pääsevät toteuttamaan itseään. Emilia hoitaa muotoilupuolen ja Joni toteuttaa visiot. Ja ajatelkaa, he ovat tähän saakka valmistaneet tuotteensa täysin itse! Wau! Suomalaista käsityötä parhaimmillaan.
Yrityksen mallistossa on monta juuri omaankin makuu natsaavaa tuotetta, joissa korostuu skandinaavinen twisti. Selkeää, luonnonläheistä, laadukasta käsityötä.Valaisinta valitessani selvää oli, että musta ja käsittelemätön vaneri tulevat olemaan sen sävyt.
Minusta se on hauskan näköinen tuossa vanerisella seinän pätkällä.


Eikö vain ole kaunista suomalaista käsityötä? 
 Teille lukijoilleni Emilia antoi alekoodin: 
Koodilla Jenna17 saat -15% alennusta pumpulivalaisimista! 

Mihin tämä söpö valaisin teillä päätyisi? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)