keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Iittalan Aitio

Olipa kyllä ilon päivä, kun pari viikkoa sitten hoksasin sähköpostiin tupsahtaneen mainoksen, jossa kerrottiin Iittalan alen loppurysäyksestä. Aletuotteista sai tuolloin vielä -20% lisäalen.
Tarjoushaukkana tietenkin hyökkäsin heti valikoimaa selaamaan ja ai, että teki melkeen mieli kiljaista ääneen, kun näin alesta löytyvät Iitalan aitiot <3 Kauan oon mielessä pyöritellyt, että pitäisi ostaa, mutta aina on vaan jäänyt ja hintakin on vähän hidastanut. Mutta nyt, innossaan napsuttelin heti ostoskoriin. Eipä se mennykkään niin, kuin Strömsössä. Nettisivut taisivat jumahtaa tukkoon, muutama muukin oli ehkä saattanut huomata ihan kivan lisäaleprosentin ja sivut tökki ja tökki. Siinä kiireen tohinassa en ehtinyt jäädä päivittelemään sivuja vaan melkein tippa linssissä piti iskeä sivut kiinni ja lähteä leipätyöhön. Koko päivän Aitiot mielessä kummitteli ja melko varmana siitä, että ne on loppuunmyyty vihdoin töiden jälkeen hyökkäsin koneelle ja ehdin! Mää ehdin saaha yhen kappaleen meille.
 
 
Ai sitä ilon määrää. Silkkaa säästöä ja materialismionnellisuutta :D
Mun vakaa tarkoitus oli tehdä tästä yöpöytä makuuhuoneeseen, mutta kun sen tuohon työtasolle laskin näyttikin se siinä niin kivalta, että siihen se nyt sai jäädä. Voi olla, että se löytää tiensä vielä makuuhuoneeseenkin tai ehkä löydän toisen yhtä hyvän tarjouksen ;)
Onko sulla näitä ?
Miten olet käyttänyt?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)