perjantai 9. syyskuuta 2016

Valaisinhullulle lisää valaisimia + Arvonta!

Valaisimia ei koskaan voi olla liikaa, eihän? Eihän nyt tällaisia kaunokaisia voi vastustaa, eihän voi?
No oikeasti valaisimen hankinta lähti ihan tarpeesta. Aikaisemmassa postauksessanihan kerroin asentaneeni keittiön seinälle itse valmistamani puuhelmivalaisimen. Se olikin tosi kiva tuossa seinällä ja toi mukavasti lisävaloa tasolle niin, ettei kirkasta liesikuvun valaisinta tarvitse käyttää. Jotakin anonyymia lukijaani huoletti, miten valaisinta käytetään kun ei ole pistokkeessa, mutta onhan se tuossa nurkassa olevassa pistorasiassa. Samaista anonyymia myös kovasti huoletti meiltä löytyvä valikoima valaisimia. Minkäs teet kun rakastat valaisimia, silloin niitä pitää joka huoneessa olla ilostuttamassa. Tiiän, että te ymmärrätte ;) No kuitenkin se helmivalaisin näytti kuitenkin mun silmään vähän turhan pliisulta tuota valkoista seinää vasten. Aloin tutkailemaan valaisinvalikoimaa ja netin ihmeellisestä maailmasta löysin juuri sopivan yksilön. Kauneus ja käyttötarkoitus kohtasivat ja pam, nyt se nököttää uljaana tuossa seinällä ja on perfect mulle, mieskin kehaisi oikein kauniiksi.
Kyseessä on By Rydensin Bazar -valaisin, jonka löysin  Sessakin valikoimasta. Wau, mikä tuotevalikoima heillä onkaan. monia muitakin ihania olisi ollut. Maltoin kuitenkin mieleni ja meille päätyi tämä Bazar ja eräs toinen, josta myöhemmin lisää. Nyt kun syksy on oikein kunnolla saapunut huomaan myös sisustusinnon taas heränneen kesätorkuiltaan ja uudet sävyt, pehmeys, runsaampi look ja valaistus näyttävät taas minua innostavan talvea kohden mentäessä.
Erityisesti tykkään tässä valaisimessa, että sitä voi säätää haluamallaan tavalla, joko ylemmäs tai alemmas. Tarkemmissa töissä valon saa lähelle ja tunnelmaa haettaessa voi valaisimen nostaa ylemmäs. Jäin pohtimaan tämän hankkimista myös makuuhuoneeseen lukuvaloksi. Sopisi sinnekkin oikein hyvin.Ja arvatkaapa mitä? Jos sinäkin tykästyit tähän yksilöön niin ilokseni voin ilmoittaa, että Sessak lahjoitti minulle arvottavaksi yhden Bazar- valaisimen. Arvonta käynnistyi eilen illalla Instagramissani. Käykäähän ihmeessä osallistumassa. Kuvan alta löydät osallistumisohjeet.

Nyt jatkan tästä kiireettömästä aamusta nauttimista. Lapset katsovat aamun lastenohjelmia ja mä taidan hörpätä vielä toisenkin kupin kahvia tutkaillessa netin sisustustarjontaa. Iloista päivää sulle!

6 kommenttia:

 1. Ei valaisimia voi koskaan olla liikaa! Valaisimet on kodin asuste 😊. Mä rakastan valaisimia ja meilläkin on niitä "liikaa". Tää teidän valaisin on kyllä niin ihana ja sopii tuohon nurkkaan tosi hyvin, musta värikin tuo jotenkin asennetta keittiöön 😂

  VastaaPoista
 2. Kiireettömät aamut on ihan parhaita!
  Valaisin sopii tuohon täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Hei, Hieno lamppu! Onko siinä siipimutterit, jolla lampun asentoa saa muutettua, vai muutetaanko asentoa ihan vain vetämällä (kuvasta en saa selvää)? Miten lamppu kiinnitetään seinään?
  t. Sari

  VastaaPoista
 4. Miten voikaan olla noin kaunista ja kodikasta <3 - taitavasti sisustat! Ja tuo valaisin, niin kirkuen ottaisin ;) ja kävin osallistumassa arvontaan tietenkin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis valaisin. Itse ollaan juurikin vastaavaan paikkaan etsitty valaisinta. Täytyykin näyttää mieheltä, sopisko meillekin!

  VastaaPoista
 6. Toimii. Täälläkin valaisinmietteitä, taas. Täytyypä käydä osallistumassa!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)