perjantai 16. syyskuuta 2016

Suomalaisia sisustustekstiilejä? Kyllä kiitos!

Olen aina enemmän, kuin ilahtunut löytäessäni suomalaisia, kauniita, ekologisesti valmistettuja ja omaan sisustukseeni sopivia sisustustuotteita. Jotain muuta, kuin massaa mitä pursuu suurten kauppaketjujen hyllyt, sisustuslehdet ja blogikuvat. Huolella suunniteltua, käsin työstettyä, ihmiselle tehtyä.
Ettekä uskokaan miten iloinen olin eräänä päivänä töiden jälkeen postia avatessani postin joukossa oli kuori eräästä suosikkikaupastani. Tuuni & Loru yrittäjät Susanna ja   Tuija olivat lähettäneet minulle kokeeksi sisustustekstiilejä uunituoreesta sisustusmallistostaan.
Paketista löytyivät musta  puuvillainen kangaskori. Kori on valmistettu luomupuuvillasta ja siihen on painettu kaunis Tuunin&Lorun oma raita pitsikuvio. Pitsikuvio on painettu käsin. Valikoimissa on myös valkoisia koreja mustalla kuviolla,mutta  meidän vaaleaan kotiin tämä musta käy enemmän kuin hyvin. Kori pääsikin heti tositoimiin viherkasvin suojaruukkuna
.Käytännöllistä, että tämän voi myös pestä ja käyttötarkoituksia näin ollen rajattomia. Aika kauniilta näyttäisi aamupalapöydässäkin, tuoreet, höyryävät sämpylät sisällään.

Lisäksi paketista löytyi puolipellavainen samaisen raitakuosin keittiöpyyhe. Kauniita keittiöpyyhkeitä on muuten tosi vaikea löytää. Muutaman olenkin valmistanut meille itse, tulee mieluisia. Mutta Tuija ja Susanna arvasivat kyllä ihan oikein, että tästä tulisin pitämään. Ja kyllä, se on kaunis.
Astiapyyhkeenä, leivinliinana, lahjana....Vielä löytyi paketistani ekologinen, kierrätyskuituinen ja pestävä tiskiliina. Samalla kauniilla raita- kuvioinnilla muihin tuotteisiin mätsäten. Kuviot on painettu myrkyttömillä väreillä ja pitkäiskäisyyttä lisää pestävyys, konepesu 40 asteessa. Ja kun tiskiliina on tullut tiensä päähän voi sen hävittää kompostoimalla. Hienoa!


Viimeisenä paketista paljastui vielä kaunis tyynynpäällinen samaisella Raita- kuosilla. Meillä valikoitunut päällinen on musta, mutta saatavana on myös valkoista mustalla kuvioinnilla.
Oikeastaan se valkoinen kyllä kävisi kivasti tuohon mustan viereen....
Yllätyin kankaan vahvuudesta. Omaan käteeni kangas tuntuu erittäin vahvalta ja laadukkaalta. Yleensä kun markettien päälliset ovat ohutta lirua, melkein läpikuultavaa. Tämä pysyy loistavasti ryhdissään, eikä taatusti kuulla läpi.
Kyllä vain, Tuija ja Susanna makuni näköjään tuntevat ;)

Mitä tykkäät näistä uutuuksista?

Ja arvatkaapa mitä?
Ensi viikon torstaihin 22.9 saakka verkkokaupan koko sisustusvalikoima on -10% alessa!
Käyppäs kurkkaamassa!

Kiitos Susannalle ja Tuijalle ihanasta paketista <3 

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana idea tuo painettu pitsikuvio. Onpa ollut paljon kauniita sisustusjuttuja paketissa. Nää on niin sua!

    VastaaPoista
  2. Hienoja uutuuksia! Inspiroivia kuvia :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kauniita ❤ saanko udella tuosta pienestä lipastosta, blocklampun alla olevasta, mistä se on ostettu? Olen etsinyt juuri tuon tyyppistä omaan kotiin 😊 Jenni

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)