torstai 17. joulukuuta 2015

Olohuoneen Pasila- lattiavalaisin

Olohuoneessamme on käynyt kääntymässä vain yksi lattiavalaisin. Mikään ei ole tuntunut omalta, tyyliin sopivalta tai hinta on ollut liian suolainen. 
Mitä valaisimelta tahdon on riittävä valaistusteho, kaunis ja yksinkertainen muotoilu sekä tyyliin  sulautuva olemus.
Eräänä syksyisenä iltapäivänä ovikello soi ja postinjakaja seisoi oven takana ison paketin kanssa. Ihan ihmeissäni olin, mitä iso paketti sisältäisi?
Paketista paljastui tämä Innoluxin Pasila- lattiavalaisin. Innoluxin porukat olivat  laittaneet kivan yllärin tulemaan! 
Ja niinhän siinä kävi, että valaisin oli kuin toiveistani luotu. Kannatti siis odottaa sopivaa yksilöä hötkyilemättä. Asioilla on tapana järjestyä, eikö vain :) 
Katselinkin nyt tätä saman sarjan riippuvalaisinta olohuoneen kattoon. Tarvitsisimme kaksi kappaletta. Täydentäisivät kyllä hyvin toisiaan.
Ihastuin myös tähän uutuus pöytävalaisimeen Klik. Betonijalka, niin kaunis ja lasi täydentää sitä täydellisesti. Haavelistalle siis ;)
Mitä sä tykkäät näistä Innoluxin Pasila- sarjan tuotteista? Iskeekö vai ei?

8 kommenttia:

  1. Meillä on kattovalaisimena, tykkään kovasti myös tästä jalallisesta.

    VastaaPoista
  2. Kaunis! Meillä roikkuu eteisessä Pasila-valaisin :)

    VastaaPoista
  3. Asioilla todella on tapana järjestyä, sopii niin hyvin paikalleen! :) Juuri eilen tilasin myös meille Pasila-sarjan kattovalaisimen Kodin1:n 40%:n ale-koodilla. Tähän asti olen taistellut vastaan, vaikka valaisin on kummitellut mielessä koko syksyn. Alen myötä oli aivan mahdotonta enää jättää klikkaamatta se kotimatkalle. :D

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)