torstai 3. joulukuuta 2015

Makuuhuoneen valaisimet

Valaisimet, ovat kyllä yksi heikkouksistani. Rakastan kauniita valaisimia. Ja mikä ilahduttavaa olen huomannut pitäväni todella erinäköisistä ja muotoisista valaisimista. Hiljattain makuuhuonetta remontoidessamme ajankohtaiseksi tuli uusia valaistus myös sinne. Uusimmekin sekä katto-, seinä-, lattia-ja pöytävalaisimet. Valaisimien valinta ei ollut helppoa kaikkien miljoonien ihanien valaisimien joukosta. Uusimme samalla myös yöpöydän hieman skandinaavisempaan tyyliin ja tähän tyyliin sopien löysinkin aivan ihanan pöytävalaisimen. Valaisin on Taloon.comin Torona- valaisin. Tästä valaisimesta onkin tullut todella paljon kysymyksiä ja ihasteluita. Nyt Torona- valaisin näyttää olevan hyvässä tarjouksessakin! Valitsin mustan tuomaan kontrastia vaaleaan makuuhuoneeseemme. Nappi valinta. 

Lattiavalaisimeksi valitsin vähän erikoisemman ja ison mallin. Makuuhuoneemme on sen verran iso, että tällainen iso valaisinkin pääsee kivasti oikeuksiinsa, Tämä Eero Aarnion Flamingo on taloon.comissa myös hyvässä alennuksessa juuri nyt. Ihastun joka päivä enenmmän tähän. Kaunis ja hyvä valaisuteho. Tämä tarvitsee vain ympärillee paljon tyhjää tilaa, että pääsee kunnolla oikeuksiinsa, 


Makuuhuoneen senkille pöytävalaisimeksi valikoitui hurmaava, makuuhuoneteemaan loistavasti sopiva klassikko Aarnion Nukkumatti- valaisin. Tämä aikaa ja katseita kestävää klassikkoa löytyy myös muissa väreissä. Meille valitsin klassisen kauniin valkoisen. Tämäkin valaisin löytyy mukavalla alella taloon.comista.
Ja arvaatteko, mistä valaisimesta vielä haaveilen ? Tämä täydentäisi mukavasti meiltä löytyvää sarjaa? No haaveilen tästä TuplaKupla valaisimesta. Olen erityisen ihastunut näihin Eero Aarnion valaisimiin. Jokin niiden yksinkertaisuudessa ja leikkimielisyydessä vetää puoleensa. Kaikki ovat kyllä osoittautuneet hyviksi valaisimiksi myös käytössä. Eikä tarvitse pelätä, että perheemme pikku termiitti näitä kovin helposti rikki saisi, sen verran kestävää muovia ovat.

Tällä  kirjoituksella osallistun kutsuttuna bloggaajana 
nettirautakauppa www.taloon.com:in blogikilpailuun http://www.sisustusniksit.taloon.com.

Vilkaiskaapa sisustusniksit sivut ja osallistu sinäkin omalla kirjoituksellasi. Mukaan päässeet bloggaajat palkitaan 100e lahjakortilla ja voittajakirjoitus saa 300e lahjakortin. Toiseksi tullut palkitaan 200e ja kolmas 100e lahjakortteilla.  Lisäksi on mahdollisuus voittaa vielä pienempiä tuotepalkintoja!
Nyt kannattaa osallistua, pelkällä mukaan pääsemisellä ansaitset 100e lahjakortin.

Mukaan haastan Jossun  http://www.maailmanparaspaikka.fi/ - blogista! 

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kauniita valaisimia. Olisin toivonut vaan näkeväni valaisinpostauksessa tuotteet omassa elementissään eli valaistuna. Omassa kodissa tämä on myös yksi ongelmakohta. Valaisimile kun löytyy hyviä paikkoja, mutta johtojen piilotus on ainainen ongelma. Miten itse olet ratkaissut nämä johtohommat? Pistorasioita kun ei ole joka paikassa:-) Kaunista joulunodotusta -Johanna

  VastaaPoista
 2. Ooh, kiitos vinkistä - Torona lähti just tilaukseen työpöytävalaisimeksi. :)

  VastaaPoista
 3. Lamppu sopii ihan täydellisesti teidän makkariin.
  Ihanaa perjantai-iltaa.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)