tiistai 12. toukokuuta 2015

Se on Stringin paikka!

Yhtenä päivänä, sisustuspuuskissa täällä heiluessani, kuin heinämies ympäri taloa sai myös työpiste osansa puuskasta.

Toiselta seinältä ylimääräiseksi jäänyt String Pocket löysi aika kivasti paikkansa tuosta Uten Silon vierestä. Siinä ennen majaillut Playtypen kalenterijuliste taas siirtyi toiselle seinälle olohuoneessa. Ihan itseäkin nauratti, miten toisinaan iskee hirveä vimma mööpleerata pitkin taloa ja toisinaan näille hommille ei kehtaa korvaansa lotkauttaa :D 


No oikeasti mulla olisi kevään viimeiseen tenttiin lukemista, mutta kummasti aina löytyy muka tärkeämpää tekemistä.
Pojan huoneessa pitää tehdä pieniä kesäisiä muutoksi, suunnitelmat on valmiina toteutus vähän ontuu.
 Ehkä viikonloppuna.
 Mitä teidän arkeen kuuluu? Huonosti ehdin muiden kuulumisia seurata, saatikka kommentoida. 
Olisi kiva kuulla teistäkin :)?


15 kommenttia:

 1. Mistä toi matto on 😍😍😍?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on House Doctorin Block- matto :) Useampi liike myy esim. Lifestyle Nordic Oulussa.

   Poista
 2. Mitäs tänne, töitä (aivan liikaa ja liian stressaavaa), perhettä ja ulkoilua. Siinäpä sitä. Kovasti jo lasketaan päiviä kesälomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Päiviä lasketaan ja lomaa mietitään päivittäin. Liikaa on töitä kertynyt, tämä kevät niin kiireistä kun pitää saada hommat kuntoon ennen lomailua :)

   Poista
 3. Hieno kokonaisuus mielestäni tuo rappusten alunen.
  Minä valmistuin viime viikolla ja ensi viikolla alkaa työt. Sitä ennen vielä pienimmän synttärit viikonloppuna eli siivousta ja jotain pientä leipomista luvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Onnea valmistumisesi johdosta! Mun pitäs valmistua keväällä :) Leipominen on mukavaa, eilen leivottiin mekin lasten kanssa.

   Poista
 4. Työkiireitä on täällä yllin kyllin, mutta kohtahan se on kesäloma edessä. String on nätti, en itse omista, mutta blogeissa se taitaa olla kaikilla! Kiva työpiste sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin samat kiireet, kummaa tämä kevät kun pitää niin kiireisenä :) Loma häämöttää! Aika useasti näkee kyseistä hyllyä kyllä. Ehkä pian sen tilalle tulee jokin muu hullutus :)

   Poista
 5. Kivalta näyttää. Minäkin haluaisin tuollaisen työpiste en. 😊 No,täällä on toinen flunssa jo peräkkäin ja alkaa hermot menemään...apteekin vitamiinivarastoja on täydennetty ja sitä tätä ja tuota. Töiden jälkeen aika on mennyt nukkuessa,mitä en yleensä tee... Blogeja olen myös lukenut,mutta tosiaan se kommentointi jää välillä. Tsemppiä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja minä en haluaisi pitää työpistettä, mutta se on pakollinen tässä tilanteessa. Tympeetä sairastelut, jospa pian alkaisi helpottaa sulla. Itsekkin olen nauttinut päiväunista vapaapäivinä lapset kainalossa. Parasta,

   Poista
 6. Toi työpiste on ihana! Meillä työpiste edelleenkin suunnitelma-asteella, kun tarpeeksi pientä työpöytää, jonka molemmat hyväksyisi, on hirmu vaikea löytää... Mutta ehkä se vielä joku päivä valmistuu! Koskas sulla olisi aikaa treffata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teette ite semmosen näppärän, pienen, kompaktin pöydän ;) Noo tää toukokuu on aika kiirusta, viime viikolla olin teillä päin, mutta ei ollu saumaa nähä :/ Olikko aatellu jottain ? :) Nähää ihmeessä.

   Poista
  2. Sit kun aikaa löytyy, niin voitaisiin mennä Ouluun :) Ja voisin sitä ennen poiketa teillä ;)

   Poista
 7. Kivan näköinen työpiste ja hienosti sopii string paikoilleen!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)