lauantai 9. toukokuuta 2015

Äiti se raivasi taloa, valkoista ja väritöntä

Väritöntä? Mua aina naurattaa ku ihmiset puhuu värittömästä. Jotenkin hempeitä, vaaleita sävyjä ei mielletä väreiksi lainkaa. Minulle ne taas ovat niitä oikeita värejä. No niin, mutta asiaan...

Jokin kumma raivaus-valkaistus-uudistus-into iski tänään. Tavaroita piti heivata pitkin olohuonetta, hyllyjä siirrellä ja kaapeista kaivella uusia tekstiilejä . Onneksipa innostuin kaiveleen, löysin nimittäin tämän täysin kaappiin unohtuneen ihanan Design By:n tyynynpäällisen. Se sopiikin tosi kivasti tuohon Marimekon taulun ja metallituolin kaveriksi. 

Keittiössä ollut ikean hylly pääsi olohuoneeseen kellon tilalle ja kello siirtyi keittiöön. Fokus- taulun alta lähtenyt String Pocket siirtyi myös olohuoneen toiselle seinälle. Siinä ne nyt kaksi niin erilaista, mutta samalla niin samantyylistä nököttävät lähekkäin.Olkkarin pöytä lähti ainakin hetkellisesti pois. Voi kauheeta tätä naisen mieltä, miten se niin onkin ailahtelevainen...Verhotkin vaihdoin kesäisempiin keveisiin. Kesämatto pääsi villamaton tilalle. Uutta mattoa metsästelen tuohon. Kaksi vaihtoehtoa on, pitäisi käydä hipistelemässä.
Päätettiin myös, että vaihdetaan tuo tapetti. Antakaapa vinkkiä mikä olis kiva? Paria jo vähän katsasteltiin eilen. Päätös tuntuu vaikealta. Ehkä se on tämä aurinko ja lämmin keli mikä sekoittaa tämän naisen pään. Mieli pursuaa idiksiä, aika vaan on liian rajallista. Onneksi kohta voi keskittyä pihapuuhiin ja pihanlaittoon niin saa sisäsisustelut hautautua kesäpölyn alle. 

Ihanaa äiskäpäivän aamua sinne teille! 

12 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä. Ihana kun sun mies suostuu muutoksiin, itse saan puhua kauan ympäri, että suostuu tekeen mitään muutoksia :D tai ehkä jopa itsekin jämähdän vähän kaikkeen helposti :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, just mun mieleiset värit <3 Ja tuo tyynyhän on kuin tehty tuon taulun kumppaniksi. Oon vähän himoinnut tuota kyseistä Ikean hyllyä meillekin. Hassua, kun olen aina nähnyt sen vaan toisinpäin, mutta sehän näyttää tosi kivalta noinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläki muut on toistepäin aateltiin tuohon noin, niiin ei tarvi tuonne ylös mitään laittaa. ihan hauska noinkin :)

   Poista
 3. Minä näen montakin väriä kauniissa kuvissasi :) Vaikka kuulunkin myös niihin "värittömiin" ihmisiin...heh :D

  VastaaPoista
 4. Juuri hyviä värejä!
  Tuttu tunne tuo yhtäkkinen muutoksen halu, varmaan aika yleistä ainakin meillä bloggareilla;)?
  Ihanan keveää ja kesästä teillä!
  Mukavaa huomista sinne <3

  VastaaPoista
 5. Onpa tuo taulu kaunis.

  Mukavaa äitienpäivä sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Valkoinen on ihan paras väri ♥

  VastaaPoista
 7. Taulu ja tyyny sopii kyllä niin hyvin yhteen! Täälläkin pyöris vaikka mitä ideoita päässä, mutta kun se budjetti on rajallinen. ;)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)