torstai 14. toukokuuta 2015

Nyt tuli sen aika!

Nyt tuli sen aika, mitä olen jo tovin kauhuissani ootellut. Esikoinen kertoi haluavansa isojen tyttöjen huoneen. Mun söpö, pikkuinen, prinsessani. Isojen tyttöjen huoneen! Apua.
Ei kuulema enää vaaleanpunaista äidin hattaraunelmaa, vaan isojen tyttöjen huone.
No, eihän siinä äidin auta muu kuin parhaansa yrittää. Pehmeä laskeutuminen kuitenkin tähän muutokseen aluksi tehtiin. 
Hän halusi suuremman sängyn, joten laitoimme parisängyn ja iskun möhkö- sänky pääsi velipojan käyttöön. Tapetti pitäisi yhdelle seinälle vaihtaa, mutta en oikein ole varma valinnasta. Kaksi potentiaalista vaihtoehtoa tytön kanssa on löydetty. Mutta pehmeänä laskeutumisena muutokseen emme vielä tapettia vaihtaneet. 
Tyttäreni oli tänään mummon luona kyläilemässä ja sillä välin me pikkusiskon kanssa päätimme laittaa tuulemaan ja myllersimme huoneen uuteen uskoon. Yllärinä siskolle. Jouduimme pärjäämään kotoa valmiiksi löytyvillä tekstiileillä ja tavaroilla, mutta ihan kivasti saatiin jo muutosta aikaan.
Koko päivä myllättiin ees sun taas ja mööpleerattiin ympäri taloa. Mutta oli kaiken vaivan arvosta. Esikoinen purskahti ilon itkuun, niin hieno ison tytön huone hällä nyt on. 
Keskustelimme hankinnoista huoneeseen ja ainut mitä hän tahtoi oli isojen tyttöjen tapetti. Sitä siis vielä metsästelemme. Jos teillä lukijoilla olisi vinkata jokin kiva niin kerro ihmeessä. 
Jotain väriä sekaan vielä pitänee tuoda. Kunhan kaupoille lähdemme niin katsellaan sitten. Siihen saakka mennään tällä.Mukavia tämmöset arkipyhät. Kerkeää huseerata, niin ei tarvitse viikonloppua tuhlata. 
Nyt saunaan ja tenttikirjojen pariin.
Tsemiä pejantaihin!

5 kommenttia:

 1. Rauhallisen tuntuinen tunnelma huoneessa! Ihanaa kun lapset kasvaa <3
  Mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Meillä vielä roosa/lila huone jatkaa tulevalla topulla... toisaalta se on vasta kolme vuotta sitten tehty/rakennettu, niin en ihan vielä hannoisi pistää uusiksi :D Huoneesta tulee varmasti kaunis, on jo nyt viihtyisä.

  VastaaPoista
 3. Voi että, toinen on oikein herkistynyt ♥ Mutta tosiaan näyttää hyvältä! Minkäs ikäinen tyttö nyt olikaan?

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huone ja kelpaa varmasti vielä pitkään!!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis huone <3 tuota samaa ajatusta tytöltä jo odottelen, mutta vielö tuntuu se vaaleanpunainen vaan olevan niin kiva :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)