keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Lisää, lisää puunsävyjä

Pikku hiljaa huomaan vaan lisääväni tuota puunsävyä olohuoneeseen. Ärsyttävää, ettei ostamani pöytä ole vieläkään haettavissa. Tympeetä ootella kun  palas halusta nähdä, miltä se meidän olkkarissa näyttäisi. Jospa pian!

Vaihdoin siivouksejn yhteydessä vähän järjestystä, lähinnä sohvan ja nojatuolien paikkaa. Lattiavalaisin sai uuden valkea varjostimen ja ikkunat keväisemmät verhot.
Tuntuu, että näin keväällä valoa pitäisi oikein tulvia ikkunoista sisään. Nyt kun ne on pestykkin ja ovat ehkä hetken puhtaat on kiva nauttia sisään tulvivasta valosta.
Kaipaan avaruuutta, selkeyttä, hempeitä värejä. Huomaankin siistineeni tasot ja hyllyt tavaroista ja vain harvat esineet pääsevät esille. Ehkä olisi aika tyhjennellä varastot kierrätykseen. Inspiraatiota odotellessa.

Mitä te lukijat tykkäätte tuosta puunsävystä sisustuksessa? Se ei taida olla kovinkaan muodissa nyt. Minä olen muutenkin tällaista hitaasti lämpeävää sorttia sisustusrintamalla. Sekoittelen erilaisia tyylejä, mikä milloinkin silmää miellyttää.  On kiva kokeilla, rikkoa rajoja ja sekoitella tyylejä. Ehkäpä siksi kotimme onkin suloinen sekamelska intuitiolla hankittuja tavaroita. Trendit ei juurikaan kiinnosta. Tykkään kyllä lukea sisustustrendeistä, mutta harvemmin poimin ideoita omaan kotiin.

Vielä muutamat kuvat jo tästä niin monesti kuvastusta olohuoneesta, siitä on vaan niin helppo räpsiä kuvia. En viitsi kuvausta varten alkaa järjestelemään paikkoja ja somistelemaan tilaa. Ehkä pitäisi kokeilla sitäkin.

28 kommenttia:

 1. Teille sopii puunsävyt tosi hyvin. Kaunis olkkari. <3

  VastaaPoista
 2. Puunsävy ja luonnonmateriaalit raikastaa kivasti vaaleaa ilmettä :) Mistä noi sun tyynynpäälliset on? Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Tosi tosi kaunista. <3 Yllättävää miten ihanalta puunsävy näyttää (siis en yleensä tykkää ollenkaan) mutta tässä se on superkaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima! Itekki oon ihan yllättyny miten oon niin kovasti lämmenny tuohon puunsävyyn. Se on kiva näin kesällä, mutta tuskin luovun talveksi Blingistä :P

   Poista
 4. Kauniin selkeää ja raikasta! <3 Kyllä siinä puussa jokin ihme juttu on, itsekin huomaan lämmenneeni siihen, vaikka aiemmin olin kaikkea puunväriä vastaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sat. Mulla sitte kerralla räsähti enemmän puuta ku eläissäni oon omistanu :P

  VastaaPoista
 6. Ei voi muuta sanoa, kuin että kaunista on!!!!!

  VastaaPoista
 7. Ihanasti passaa teille nuo puusävyt, tykkään! :) Itse tykkään kovasti kaikista puunsävyistä, meillä sitä on tällä hetkellä tummempina sävyinä.

  VastaaPoista
 8. Hyvin sopii. Mua kiehtoo myös tuo punottu puu koreissa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunista punottuna. Mun mieleen erityisesti on vesihyasintti punokset.

   Poista
 9. Tosi kaunis olkkari! Ainakin nään ihania tapetteja, niin mua alkaa nuo omat lasikuidut seinillä ahdistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on totta, että aina ahistaa oman pirtin seinät ;) Van ei niitä ihan joka vuosi kehtaa vaihellakkaan :D

   Poista
 10. Sopii teille hyvin, tuo selaista rouheutta kaiken kauniin keskelle (inhoan tuota rouheus- sanaa, mutta sopii tähän niin hyvin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouheus on hauska sana, sen voi ymmärtää niin monella eri tavoin. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät.

   Poista
  2. hih, määkin inhoan tuota rouheus sanaa! Mutta se kyllä kuvaa niin hyvin jotain tuotetta...

   Poista
 11. Ihanan näköstä! Ja heti ku oisin omaa tekstiä lukenu tuon sisustustyylin suhteen! Täälä mennään kans enempi tunteella ja sisustetaan just niin mikä itestä tuntuu sillä hetkellä hyvältä! Minä kans tykkään puun sävystä, pehmentää jotenkin vaaleaa sisustusta. Meiltä nyt löytyy vaikka minkäsävyn puuta, mutta just tuollanen vaalea on aivan ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti T! Joo ehottomasti tunnesisustaja oon minäki.Ja jos kaikkien trendien perässä alakasi juosta ni rahat kait ne loppus, sais kaurapuurua syyä ;) Tuo on totta, että tuo puu tuo semmosta lämpöä, vaikka vaaleeta on seki. Teillä onki niin ihana koti!

   Poista
 12. Kauniin näköistä! Ja kivan näköinen pussukka pajunoksien kanssa!

  VastaaPoista
 13. Todella kaunista teillä on! Sama homma täällä, että kevättä kohden tekee mieli hiukan keventää tavaramäärää ja tuoda valoisuutta esiin. Jopa värejä uskaltaa hiukan laittaa, muuten kun mennään niin "värittömällä" linjalla. :) Meilläkin olohuone tuntuu olevan melkein aina kuvauksen kohteena.. Teillä taitaa muuten olla täsmälleen samanlainen laminaatti kuin meillä. Teillä ei näytä yhtään pahalle mutta omassa kodissa en voi sietää sitä ja niin kovasti haaveilen uudesta laminaatista... Tuntuu, että omassa kodissa se riitelee kaiken muun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on totta. Talvi menee täysin valkoisen lumoissa. En itekkää tykkää tuosta laminaatista, mutta pakko sen kanssa pärjätä muutama vuosi. toisaalta tuo hauskaa kontrastia muuten vaaleelle sisustukselle :)

   Poista
 14. Valkoinen, harmaa ja tuollainen tammensävyinen puu on aivan lyömätön yhdistelmä :)

  P.S. Jäin nyt lukijaksi blogiisi, tervetuloa vastavierailulle http://pienenkaksionelama.blogspot.fi/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii se on kiva yhdistelmä, miellyttää omaa silmää. Minäpä käyn ajan kanssa vierailulla. Tervetuloa!

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)