torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä!

Meidän viikko on mennyt pientä kuumepotilasta hoidellessa. Toivottavasti jo helpottaa. Oli tarkoitus lähteä kolmen päivän kylpylälomalle, mutta se nyt siirtyi. Vaihdamme suunnitelmat mökkilomaan, toivotaan siis paljon aurinkoa ja lämpimiä ilmoja. 
Mitäs suuunnitelmia teillä on ?

Meidän pääsiäsen tulppaanit eivät olekkaan tänä vuonna keltaiset vaan lemppariväriset. Kaksiväriset tulppaanit, niin yksinkertaisen kauniita.  
Rentouttavaa pääsiäistä kaikille teille lukijoilleni!
 

7 kommenttia:

 1. Rentouttavaa pääsiäistä teillekin! :) Toivottavasti te pääsette omalle mökkireissulle, paranemisia pikkupotilaalle! Täällä oli myös varattuna mökkireissu, mutta juuri tänä iltana molemmille muruille nousi kuume. :/ Harmittaa niin paljon! Menee siis pääsiäinen varmaan kotona muruja hoidellen. Kuukausi sitten oltiin viimeksi kuumeessa...Loppuskohan tämä tauteilu tämän jälkeen.

  VastaaPoista
 2. No pahus :(. Mikähän siinä onkin, että sen kerran kun on jotain spesiaalia tiedossa, niin aina ne pienimmät tuppaa silloin sairastumaan. Tuttua joskin kaukaista jo mulle, kun nuorempikin poika jo täytti 18.

  Hyvää mökkipääsiäistä kumminkin ja jos haluat tai kerkiät poiketa, niin mun uus "koti" löytyy osoitteesta www.kotonasi.fi.
  Ilahdun jos tuut :)

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa pääsiäistä sinne, toivottavasti pikkuinen paranee pian!

  VastaaPoista
 4. Iloista pääsiäistä, toivottavasti tauti paranee. Meillä ollaan kans kuumeessa ja yskässä, äiti ja poika. Kurjia nämä taudit, just kun olis niin hyvät säätkin vielä.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa mökkeilyä ja pääsiäistä♥ Ja pikaista paranemista pikkupotilaalle!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa pääsiäistä :))

  VastaaPoista
 7. kivaa pääsiäistä ja paranemisia pienelle:)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)