lauantai 14. joulukuuta 2013

Se joulunpunainen

Punainen, ei todellakaan mun lempivärejä, mutta....
Kummasti se meidänkin jouluun vain hiipii pienesti, mutta silti lisääntymässä.
Nyt punaista sai ylleen myös lipasto ihan rehllisillä joulunpunaisilla kynttilöillä. Viime viikolla mun suosikit kastehelmet saivat joulunajaksi toisenlaisen käyttötarkoituksen ja saavat sulostuttaa meidän joulua yhdessä näiden supersöpöjen joulutähtien kanssa. Tytöt olivat aivan myytyjä kun kauppareissulla näkivät nämä tähdet :)
Millaisia joulukukkia teiltä löytyy? Meillä tällä hetkellä joulukukkina vain valkoinen amaryllis, nämä söpöt joulutähdet ja hyasinttiasetelma :)
11 kommenttia:

 1. Hyvin sopivat nuo joulutähdet nuihin kastehelmi kippoihin!! Teillä on kaunista, kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän upeita kuvia, täytyy käydä tälläkin puolella välillä kommentoimassa, vaikkakin luen kyllä postauksesi aina huolella sähköpostissa läpi, oletko nyt hommannut sen uuden järkkärin? Ainakin kuvat ovat päivä päivältä parempia, kivasti tuo punainenkin sopii teidän jouluun, tykästyin myös noihin minikokoisiin joulutähtiin. Kivaa viikonloppua <3 -t

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Joulutähdet kastehelmissä ovat kiva idea, suorastaan mahtava idea! :)
  Itse inhoan punaista väriä, niin liikennevaloissa kuin sisustuksessa. Pinkki menee mutta ei punainen, paitsi kukissa ;) No mutta kuitenkin... Sorruin minäkin punaisiin tekstiileihin, sillä sohvalla on nyt joulunpunaiset tähtitorkkupeitot ja myöskin punainen paperitähti ikkunalla, ai kauheeta, mutta ovat kyllä kivat mielestäni, vaikka silmä vielä ehkä hieman vierastaa punaista. No joulun kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo onki tosi kivat noissa kastehelmissä. Punainen ei tosiaankaan kuulu mun suosikkilistoille, en tiiä mikä mun päätä on tänä jouluna sekoittanut ;P joulunvärit PITI olla kulta, hopea ja valkoinen :P Joululle siis :P

   Poista
 4. Vastavierailulla täälä. Kaunis kotisi ja lukijaksi klikkaudun ! :)

  VastaaPoista
 5. Ompa suloisia, pieniä joulutähtiä! <3 Täytyypä yrittää itsekin löytää jostain tuollaisia! Isoimmista joulutähdistä en juuri välitä. Meiltä löytyy nyt muutama hyasintti sekä punainen tulilatva :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)