lauantai 21. joulukuuta 2013

Maailman kaunein joulukoriste ja lauantain touhuja

Hommia on riittänyt vielä tällekkin päivällä. Kävimme jo tänään suuremmin ruokaostoksia tekemässä ja tietenkin joulun suklaat hakemassa. Olenkin pysynyt hyvin ruodussa suklaan syönnin kanssa tänä jouluna. Nyt PT kuitenkin antoi luvan herkutella joulunajan, tsempataan sitten taas tammikuusta kunnolla. Pientä puuhastelua kotona, lahjojen paketointia, järjestelyä, somistelua ja leivontaa. Salillakin ehdin käväistä ja muistaa ihanaa salitsemppariani kärsivälllisyydestä ;)
Lapset odottavat joulupukkia jo innoissaan. Tontut olivat jo muutaman paketin tuoneet uunin päälle, kovasti heitä jännittää tuoko pukki vielä lisää.

Mutta se maailman kaunein joulukoriste on tämä mun eskarilaisen tekemä kuusi, joka pääsi kunniapaikalla party liten somisteeseen. Tää on niin söpö ja rakkaudella tehty, että mulla pääsi itku kun tyttö sen mulle etukäteisjoululahjana antoi <3

Mikä on sun ehdoton lemppari joulukoriste?


Lepposta lauantaita!

12 kommenttia:

 1. Oi ja voi, miten kaunista ja jouluista siellä, on!!! Kaikki on niin ihanasti sävy sävyyn! Leppoisaa lauantaita sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja jouluista! Nautitaan tästä upeasta ajasta ja juhlasta :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis blogi sinulla. Ihanaa tunnelmaa teillä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma teillä. Todella kaunis muuten tuo kynttelikkö!

  VastaaPoista
 5. Kaunista tunnelmaa teillä! Ja miten suloinen tuo pikkuinen kuusi, jonka tyttösi on tehnyt♥ Lasten tekemät on monesti niitä rakkaimpia juttuja♥

  VastaaPoista
 6. Lasten tekemät jutut ne on ihania! <3 Ihanasti sopii tuohon PL:n somisteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, liikutuin aivan kyyneliin kun rinsessa mulle tuon ojensi <3

   Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)