keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kiitos ja tervetuloa !

Ensimmäisenä haluan kiittää teitä lukijoita, että jaksatte kommentoida postauksiani. Jokainen komentti on minulle tärkeä ja luen ne huolellisesti <3 Toisena haluan toivottaa uudet lukijat tervetulleeksi. Teitä onkin ilmestynyt useampi. Toivottavasti viihdytte ja saatte jotain ideoitakin täältä. 

Täällä me nautiskellaan perheen kesken joulunalus ajasta ja jouluhöpsötellään. Mies on 5 viikkoa lomalla ennen opiskelujen aloitusta tammikuussa. Aiotaan kyllä ottaa kaikki irti tästä yhteisestä ajasta <3 Lapsetkin ovat aivan haltioissaan kun pääsevät päivälläkin iskän kanssa pulkkamäkeen , eikä äitkikään laita pahakseen, että joskus pääseekin jo aamusta salille. 
Tässä vielä meidän eka joulukukka.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


3 kommenttia:

 1. Kiva uusi blogilöytö!!:) Samaa tyyliä kuin itsellä, ja monta kivaa ideaa löysin kun selailin postauksia! Millä nimellä blogisi on fb:ssä? Näyttäis olevan niin monta samannimistä sivua ettei blondimpi erota :/
  Ja yksi kysymys: millä ohjelmalla/appsilla muokkaat valokuvia? Ihanat noi häivytysreunat ja muut! :)
  Jatkan sun seuraamistas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan. https://www.facebook.com/wihtallmyheart?ref=hl Löytyy Facebookista :) Picasaa käytän :) Toivottavasti nähää toistekkin.

   Poista
 2. Ihania, upeita kuvia ja tunnelmia <3 Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)